-
Murmillo vind forumbericht "Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei" – leuk 10 uren, 38 minuten geleden
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Melasse afhaalavond bij Stookwinkel. 31 mei" – 11 uren, 11 minuten geleden
@bewust bedankt voor het mee nemen en erg leuk om jou verzameling in het echt te zien
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "APPELMELASSE" – 13 uren, 43 minuten geleden
@figaro Voor fruit is inderdaad 3,2 tot 4 gebruikelijk maar . ph heeft te maken met estervorming , enzym werking , gisting – type gebruikt gist , destillatie methode . maar dat betekent ook dat het in de verschillende stadia… Meer lezen»
-
Murmillo vind forumbericht "APPELMELASSE" – leuk 18 uren, 8 minuten geleden
-
Murmillo vind forumbericht "APPELMELASSE" – leuk 18 uren, 8 minuten geleden
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "APPELMELASSE" – 18 uren, 9 minuten geleden
@figaro 4 is prima. Ik zou zelf niet voor die gist kiezen. Cl23 of een cider gist is beter.
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "APPELMELASSE" – 18 uren, 37 minuten geleden
@figaro dat is toch een soort turbogist? Er zit in ieder geval al van alles in.
-
Figaro antwoordde op het onderwerp "APPELMELASSE" – 20 uren, 54 minuten geleden
@murmillo ik heb Prestige Pot Distillers Yeast gebruikt
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "APPELMELASSE" – 1 dag, 10 uren geleden
@figaro welke gist?
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "professionele moderne " dunder "" – 1 dag, 16 uren geleden
@theresa zeker heeft de melkzure gist invloed op de ester vorming . Jou zelfgemaakte gist bevat ook Maltase emzym . maar ook de maltase in jou plantaardige en toegevoegde fruit producten helpen mee . Deze worden ook ondersteund door de… Meer lezen»
-
Murmillo vind forumbericht "APPELMELASSE" – leuk 1 dag, 21 uren geleden
-
Figaro antwoordde op het onderwerp "APPELMELASSE" – 1 dag, 22 uren geleden
haha vraag gesteld aan chatgpt en kreeg dit antwoord, Appelmelasse destilleren vereist meestal een licht zure pH-waarde. Over het algemeen wordt een pH-bereik van 3 tot 4 als geschikt beschouwd voor het destilleren van appelmelasse. Dit zorgt voor de juiste… Meer lezen»
-
Figaro antwoordde op het onderwerp "APPELMELASSE" – 1 dag, 23 uren geleden
vraagje, een ph van rond de 4 is dat goed voor de appelmelasse?
-
@ndré vind forumbericht "Bier en vertier" – leuk 2 dagen, 12 uren geleden
-
@ndré vind forumbericht "Bier en vertier" – leuk 2 dagen, 12 uren geleden
-
Lambik vind forumbericht "Bier en vertier" – leuk 2 dagen, 13 uren geleden
-
RuMo vind forumbericht "Bier en vertier" – leuk 2 dagen, 22 uren geleden
-
RuMo vind forumbericht "Bier en vertier" – leuk 2 dagen, 22 uren geleden
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Bier en vertier" – 3 dagen, 2 uren geleden
Afgelopen maand een Weizen gebrouwen. Dit is een best moeilijke stijl. Het zit hem in de gist en het spelen met temperaturen. Voor nu na 3 keer is het gelukt.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "professionele moderne " dunder "" – 3 dagen, 8 uren geleden
Dit rummetje is vandaag door mij, Harry en paar kunde van ons geproefd. Vergeleken ook met een gold bacardi.Wat een smaak! Is enorm vol. Komt naar voren als veel duurdere dan ook bacardi. De dundervervangers geeft zeker super veel esterficatie…. Meer lezen»
- Meer laden