-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Kerst en Nieuw" – 2 uren, 51 minuten geleden
@psycat makkelijkste is even spul in sapcentrifuge. Je mag ook minder kandij suiker gebruiken als je minder zoet wil . Er zijn ook mensen die 500 gr erdoor doen. Carbid schieten is hier een traditie op oudjaarsavond. Best wel geinig… Meer lezen»
-
Pikketanus vind forumbericht "Dokter Oetker wordt serieus…" – leuk 4 uren, 17 minuten geleden
-
Pikketanus vind forumbericht "Dokter Oetker wordt serieus…" – leuk 4 uren, 18 minuten geleden
-
Psycat antwoordde op het onderwerp "Kerst en Nieuw" – 4 uren, 20 minuten geleden
Hi Robbert Lijkt me OK en ga ik proberen. Het lijkt me wel iets te zoet voor mijn smaak, maar proberen waard Ik ga dan wel die rozijnen uitpersen want die zullen wel al de alco opslorpen Bedankt voor de… Meer lezen»
-
rinus55 vind forumbericht "Hollandsche CCVM ketel" – leuk 4 uren, 35 minuten geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Kerst en Nieuw" – 9 uren, 31 minuten geleden
@psycat ne moet wel een beetje gek zijn om toch gelukkig te kunnen zijn . Misschien is een soort boerenjongens een idee ? Lekker ook met ijs . Neem 500 gram amandelen. Mik die even in kokend water giet het… Meer lezen»
-
Harryd1969 vind forumbericht "Meet and greet" – leuk 10 uren, 16 minuten geleden
-
Robbie antwoordde op het onderwerp "Hollandsche CCVM ketel" – 10 uren, 56 minuten geleden
Voor het eerst een rummetje aan het verstoken.
-
Psycat antwoordde op het onderwerp "Kerst en Nieuw" – 11 uren, 27 minuten geleden
Hi Robbert Genieten van een absint terwijl de buren carbid schieten ? Ils sont fous ces hollandais 🙂 In dat oude boek van je, staat er buiten danzig en bruidstranen een mooi recept dat je ons kan aanraden voor deze… Meer lezen»
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Dokter Oetker wordt serieus…" – 15 uren, 46 minuten geleden
@dr-oetker welkom en veel plezier! En pas op het is een verslavende hobby 😉
-
Harryd1969 vind forumbericht "Dokter Oetker wordt serieus…" – leuk 15 uren, 47 minuten geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Kerst en Nieuw" – 1 dag, 5 uren geleden
@psycat dat is inderdaad uit mijn boek. Het is wel iets vergelijkbaar met gin . Lekkere kruiden combinatie. Nee kerst gedoe hier. Alleen paar verplichte extra vrije dagen. Dus een beetje in schuur klussen . Ik moet nog een motorfiets… Meer lezen»
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Kerst en Nieuw" – 1 dag, 6 uren geleden
@psycat gin nooit gedronken of gemaakt, whiskey is niet mijn ding, of nog te weinig gerijpt heb wel wat gemaakt. eau de vie staat nog op de to doe lijst, heb eigenlijk nog niet echt mijn drankje gevonden en probeer… Meer lezen»
-
rinus55 vind forumbericht "Kerst en Nieuw" – leuk 1 dag, 6 uren geleden
-
Psycat antwoordde op het onderwerp "Kerst en Nieuw" – 1 dag, 13 uren geleden
Hi Rinus
Leuk die likeuren maar ik hou het op de smaak van alcohol. Dus eau de vie, gin, whiskey maar dan ook weer geen wodka.
Prettige feesten -
Psycat antwoordde op het onderwerp "Kerst en Nieuw" – 1 dag, 13 uren geleden
Shalom Robbert Hier je Danzig recept uit 1916. Lijkt me ergens tussen een gekruide gin en lichte aquavit. 🙂 Inderdaad is het goud in de fles een feestelijk tintje voor het oog. Ik vermoed echter qua smaak eerder neutraal. Geen… Meer lezen»
-
McCorner vind forumbericht "Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy" – leuk 1 dag, 17 uren geleden
-
McCorner vind forumbericht "Dokter Oetker wordt serieus…" – leuk 2 dagen, 5 uren geleden
-
Robbie antwoordde op het onderwerp "Max 25l" – 2 dagen, 6 uren geleden
8 liter ruw verstookt van 40 liter, ik kan het kleinere koperen ketelje nog vullen, daar haal ik denk ook nog wel 2 liter uit.
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Kerst en Nieuw" – 2 dagen, 7 uren geleden
@psycat ik maak raffaello zonder raffaello, is een vreselijk lekker likeurtje en ik maak hem iets dikker en dan wat aardbeien er bij. proef versie gemaakt en die was zo op, en ietsje warm of niet ijskoud vind ik het… Meer lezen»
- Meer laden