|
@weaver ik denk dat het ervan afhangt of beweging onder de z... In forum Stookforum |
5 dagen geleden |
|
Welkom Sjaak,
Met mout en graan werken blijf ik persoo... In forum Stel je even voor... |
2 maanden geleden |
|
@northfield Welkom,
Tomatenpuree is nog iets uit groot... In forum Recepten |
2 maanden geleden |
|
Boekweit maakt een stevig schuim blijkbaar, had ook meer gis... In forum Spirits |
2 maanden geleden |
|
Aangezien het zondag is en ik nog wat tijd over heb, een eer... In forum Spirits |
2 maanden geleden |
|
Het maischen loopt nu, maar anders aangepakt dan hierboven g... In forum Spirits |
2 maanden geleden |
|
@rummy-dummy fijnstook van? In forum Het Café (praathuis) |
2 maanden geleden |
|
@stookje en de smaak? Iets van aceton op te merken of niet? In forum Stookforum |
2 maanden geleden |
|
Even geheugensteuntje.
Laatst een Engelse collega de ... In forum Spirits |
2 maanden geleden |
|
@hobbykweker goedkoop wordt een kruidenmix kopen, kruiden in... In forum Recepten |
2 maanden geleden |
|
17 dagen verder en net geproefd, eigenlijk was ik meer aan h... In forum Spirits |
2 maanden geleden |
|
@gerard01 het wordt niet echt een whisky, de drank blijft ho... In forum Het Café (praathuis) |
2 maanden geleden |
|
@mccorner ik heb het met m'n bourbon donderdag gehad, geen v... In forum Spirits |
2 maanden geleden |
|
Het ligt er even aan hoever je al in het proces bent qua ont... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 maanden geleden |
|
Misschien is er een reden dat ik ze niet samen heb gezien...... In forum Gist vragen |
2 maanden geleden |