🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️
Aarghh Matties,
Was weer eens lekker mijn rum aan het drinken en kwam op het lumineuze idee om een distillaat te maken van tamme kastanjes, het is er de tijd van het jaar na. Na 16 kilo verwerkt te hebben 2 x het proces gevolgd zetmeel omzetten naar suikers met alfa amylase en gluco amylase.
Echter de jodium test geeft nog steeds heel veel zetmeel aan.
Aarghh om hoofdpijn van te krijgen.🤬🤬☠️🏴☠️
Vraag zijn de zetmelen van tanme kastanjes te complex voor de enzymen ?? Of gooien de tannines roet in het eten.
Of moet ik pullulanase enzym gebruiken en pectonase,?
Zonde om mijn wash overboord te mikken voor de haaien.☠️☠️
Wie kan me helpen met dit probleem
- proces
- enzymen pullulanase
Kies weer het ruime sop joh o ho en en bottle of rhum.