Meldingen
Alles wissen

Brix-converter


Berichten: 86
 Peet
Topic starter
(@peet)
Estimable Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Kwam deze site tegen misschien hebben er meer mens wat aan

https://www.brewersfriend.com/brix-converter/

Beantwoorden
5 reacties
2 Reacties
Alchemist
(@alchemist)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 3166

@peet deze geeft net wat meer mogelijkheden

 

https://www.vinolab.hr/calculator/gravity-density-sugar-conversions-en19

Beantwoorden
 Peet
(@peet)
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Estimable Member
Berichten: 86

@alchemist topie die had ik nog niet

Beantwoorden
rummy dummy
Berichten: 90
(@rummy-dummy)
Estimable Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Bedankt deze sla ik op! Gelijk een vraag: de temperatuur bij het opmeten word geadviseerd op 20 graden celsius dacht ik, wanneer deze afwijkt geeft dit dan een verschil?

Bij het opmeten van het promillage hetzelfde verhaal hier heb ik alleen wat richtlijnen van als deze word gemeten als de temperatuur lager uitvalt, is hier ook een richtlijn voor wanneer de tempr. van de drank juist hoger is? (of een rekentool...)

Beantwoorden
2 Reacties
Robbert
(@robbert)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Illustrious Member
Berichten: 9959

@rummy-dummy bij elke 5 graden boven de ijkwaarde komt er 1 punt correctie bij . Bij elke 5 graden onder ijkwaarde gaat er een punt af .

Beantwoorden
Robbert
(@robbert)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Illustrious Member
Berichten: 9959

@rummy-dummy bij elke 5 graden hoger dan ijkwaarde komt er een punt correctie bij . Bij elke 5 graden lager dan ijkwaarde gaat er een hele punt weer af .

 

 

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?