De moeilijkste drank is vodka. Of niet?
Euh, die moet je even uitleggen... Waarom zou dat de moeilijkste drank zijn?
Of bedoel je het moeilijkst om te drinken 😉 ?
Vodka , whiskey , aquavit zijn juist de makkelijkste dranken om te maken .
Beslag is eenvoudig basis mouten en maischen van granen, wat eigenlijk elke beginner hoort te kunnen .( Hobby stokers beginnen vaak met suiker omdat men denkt dat dat de kortste weg is ) het destileren van vodka is kwestie van een goed werkende en daarvoor geschikte ketel .
Goede cognac , metaxa wordt al een stuk moeilijker dan zijn er de speciale likeuren en de crèmes .
Een goede vodka wordt 5 x overgehaald . In de laatste overhaal zal het percetage van af scheiding voorloop tot dat bijna 90 % van het te verwachten hoeveelheid van de drank is opgevang op eenzelfde hoog percentage blijven zodra percentage zakt is tijd voor scheiden van naloop .
Er zijn vodka's die dan nog worden behandeld door de drank door een bakgoot te laten vloeien waarin actief kool bevind ..
Ook gebruikt men wel calcium oxide en ook ozone voor nabewerking .
Wat veel moeilijker is om niet voor ieder hersenspinsel een topic aan te maken, dat hou alles zoveel meer overzichtelijk.