Hallo allemaal ook de vervelende ervaringen mogen gedeeld worden. Het blijft spannend hoe na alle succesvolle gedane moeite het eindresultaat eruit gaat zien na de verdunning met water. Het betreft water wat ik 2-3 dagen naast de eind stook op temperatuur laat komen. Ik had het net onder de knie door het rustig door een dun slangetje zonder spetters en plonzen in 1x toe voegen, maar toen het percentage nog te hoog was na de 2e toevoeging zag ik de ellende toch weer terug komen....eruit filteren gaat niet.... Dus maar weer overhalen. Met 1 voordeel de drank zal er zachter van gaan smaken!
@rummy-dummy Wat is het dat je wilde verdunnen? Als het bv anijs of citroen bevat, zit er etherische olie in het destillaat. Beneden een bepaald % lossen de oliedruppeltjes niet meer op. Als ik ouzo ga verdunnen neem ik altijd een kleine hoeveelheid waarmee ik de mengverhouding bepaal.
Dit betreft een rum destilaat zonder extra toevoegingen.
Robbert ik heb gelijk ff gegoogeld naar Caseïne wat een melk bestanddeel is en je zou zeggen melk is wit.... Wat is de truc? Het gebruik van vislijm heb ik over gelezen. De laatste x heb ik water gebruikt uit een Amerikaanse koelkast waar een water filter tussen zit en deze op temperatuur laten komen voor het huwen dat ging toen ook goed maar neem nu geen risico's meer en heb een britta waterfilter systeem besteld waar we het toen over hebben gehad scheelde me een dag extra stoken 😜