@ Whico, Corona wordt er niet gedronken?
???
Betreft CORONA houden we wel even een slag om arm betreft datum nu te prikken ..
Ik verwacht ergen rond november dan de workshop te houden . Mist CORONA niet keihard terug kont in komende weken
Kijk er naar uit! Ondanks dat ik nog geen complete ketel heb gemaakt lijkt het mij zeer leerzaam.
Laat maar horen welke datum. Dan plan ik die in.
Onder voorbehoud van andere verplichtingen op de nog te kiezen datum (ivm jong gezin) hou ik me aanbevolen. Al was het enkel om met enkele van het forum kennis te maken/delen.
mooi plan, is dat alleen voor de 1l of ook voor de 2,5l alquitara 😉
heb ook zeker intresse om mee te doen
Grote maakt niet uit . Daar is altijd een toepassing
lijkt me leuk om hier deel van uit te maken,heb intussen al wat contacten hier en daar op het forum en het lijkt me leuk om de mensen ook in real life mee te maken.
verder kan ik als gemotiveerde nieuweling veel leren van de masters hier
als de datum uitkomt ben ik van de partij, ik zie met interesse het event tegemoet 🙂
ik heb evt een vijverpomp en een watervat van 60 liter wat ik mee kan nemen
groeten
ruud
Lijkt me hartstikke leuk om hieraan mee te doen.
Goedemorgen ik wil ook graag meedoen met het maken van Whisky. Ik kom uit katwijk aan zee
In de eerste opzet van de workshop is het doel met een likeur te gaan stoeien .
Voor een Whiskey zou een whiskey mash dan vooraf moeten worden gemaakt .
Als iemand die zou verzorgen dan zou ook op een ketel een whiskey gestookt kunnen worden .
Gezien graan brouwen/vergisten weinig geheimen voor mij heeft kan ik hier wel voor zorgen. We moeten dan wel ruim vooraf een datum hebben zodat ik terug kan tellen. Dit omdat ik een lege gistkast nodig heb en ivm voorkomen hogere alcoholen altijd op niet te hoge temp. vergist. Dit neemt ruim 3 weken tijd in beslag.
Betreft volume, recept en start sg kunnen we vooraf ff overleggen.
het plannen van een datum hangt af van animo en ook het corona verhaal .
Sowieso zal het richting november worden
Een graan beslagje maken en vergisten is inderdaad een peule schil en 21 - 24 dagen ruimte is er ..
We moeten nog even kijken en om tafel dus en ook of er likeur of ook Whiskey bij komt moeten we bespreken ook dat hangt af van wat voor mensen er komen ..
@ Robbert, dan kan ik die druiven wijn mee nemen waar we het over hadden om te stoken en kijken wat daar uitkomt.