Heeft iemand wel eens alcohol gestookt van appelmoes?
Fijner gemalen bestaat niet.
Was een serieuze vraag.
Niemand?
Ik zie 't verschil niet tussen appels vermalen of appelmoes nemen en er dan een mash van maken.
De ph waarde van de appelmoes zit nu op 3.22 volgens mijn metertje. Met 3 zakjes fruit gist uit de shop. Op 27 liter. Staat nu 8 dagen. SG op 1000.
Ik kreeg net mijn citroenzuur en calcium carbonaat binnen,bus van 800 gram.
Bij DHL mee gevoetbald oid...ik sneed de doos open en de kartonnen flappen sprongen open en het leek wel columbiaanse kerst....alles vol wit poeder inclusief ikzelf. Drogist.nl de beelden gestuurd en ik krijg nu een nieuwe zending. Iemand een lijntje ? Tip....open dit soort bestellingen buiten.
Gisteren de appelmoes gestookt. Grote mislukking kwa opbrengst. Ik heb te veel appelcompote gebruikt en de mash was net appelmoes. Ik heb t nog wat verdund en wat alcohol toegevoegd van mijn 1e appel stook. Mocht niet baten. De smaak was wel heel goed. Met ktijt de ph waarde van 3.23 naar 4.5 gebracht. Ook de 1e keer dat ik dit deed. Gaat razendsnel. Volgende stook gebuik ik 5.2 kilo appelcompote ipv 13 kilo nu. Meer water, minder conserveringsmiddelen.
Oh de sg zat rond de 1000.