Meldingen
Alles wissen

Koken met whisky


Tothierenverder
Berichten: 13
Registered
Topic starter
(@tothierenverder)
Nieuw Lid
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Ik zag nog geen topic over dit onderwerp, maar voor wie eens wat wil experimenteren met whisky in de keuken is het boek 'Chasing the dram' van Rachel McCormack een aanrader. Niet alleen recepten, maar ook veel verhalen over whisky. En vol gortdroge Schotse humor.

Beantwoorden
6 reacties
Berichten: 0
 Anonymous
Deelgenomen: 52 jaar geleden

Kun je ook bij het roken van vlees gebruiken,men neme een ham en een fles whisky,neem een flinke slok en hang de ham in het rookvatneem dan weer een flinke slok en stook het vuur aan,dan neem je nog een slok en gaat een nieuwe fles uit de kast halen,gooi het rookpaketje in het hete vuur neem voor d voorzichtigheid nog een slok,en pak een stoel er bij,geeeen kruk ivm.evenwicht.als je de stoel hebt drink je nog een flinke slok en laat het roken aan anderen over.??

Beantwoorden
Harry
Berichten: 35
Registered
(@harry)
Nieuw Lid
Deelgenomen: 3 jaar geleden

?

Beantwoorden
Tothierenverder
Berichten: 13
Registered
Topic starter
(@tothierenverder)
Nieuw Lid
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Lijkt verdacht veel op één van de recepten in het boek, maar vind de kruk een geniale toevoeging ?

Beantwoorden
evds3
Berichten: 1412
Registered
(@evds)
Nobel Lid
Deelgenomen: 4 jaar geleden

chrisv ken ik ook maar dan met een kalkoen

Beantwoorden
Nimrax
Berichten: 3555
Moderator
(@nimrax)
Beroemd Lid
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Ja, eend met whisky was dat. Maar daar had je brandwondenzalf bij nodig.
Deze methode is veel veiliger. 😉

Beantwoorden
Berichten: 0
 Anonymous
Deelgenomen: 52 jaar geleden

En lekker.in plaats van whisky mag je ook zelfgestookte gebruiken,resultaat is het zelfde,maar niet de stoel voor de kruk vervangen.gaat niet ten koste vd.smaak maar de smak die je kunt maken.

Beantwoorden
Deel:

©2022 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?