Meldingen
Alles wissen

Vervolg op wat eten we vandaag

Pagina 58 / 64

Berichten: 6759
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ziet er weer prima uit Jan, mooie ingrediënten. Hier worden het taco's vandaag.

Beantwoorden
Berichten: 6759
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ook lekker! Taco el pastor van de bbq? Moet ik nog eens proberen. Nog nooit gedaan ?

 

Hier is het alweer op. Lams achterbout gemarineed in knoflook, rozemarijn, oregano en olie. Medium rare gegrild als steak. De marinade ook gebruikt om de gegrilde groenten mee in te kwasten. Was lekker en lamsvlees is hier bij de turkse slager niet duur.

 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Nee wij houden het vandaag heel simpel.

Beantwoorden
Berichten: 334
(@lespaul)
Reputable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Kip aan het spit in het groene ei...indirect of direct??

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Volgens mij direct Paul

Beantwoorden
Berichten: 334
(@lespaul)
Reputable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Tnx Eric

 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Maar je zet er een druipbak onder dus eigenlijk een beetje indirect

Beantwoorden
Berichten: 6759
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Klopt, ik schuif de kolen een beetje naar 1 kant en zet er schuin een druipbak onder. Anders val het  vet steeds op de hete kolen en dat zorgt voor veel rook.

Er zijn YouTube filmpjes waarbij ze direct en met de kap open op vol gas grillen, maar ik zou dat zelf niet snel doen.

B&S komt vanavond nog St Louis Style Spareribs bezorgen. Die gaan direct in de rub en morgen  met de 3-2-1 methode het ei op ?

 

 

Beantwoorden
Berichten: 334
(@lespaul)
Reputable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Hier geen culinaire hoogstandjes, gewoon kip aan het spit..heb nog moeite met temperatuur constant te houden... Maar alles sal reg com...en al doende leert men.....

Beantwoorden
Berichten: 6759
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Dat komt niet zo precies hoor. Alles tussen de 150 en de 200 graden is prima. Dat gevoel er op komt vanzelf, gewoon lekker spelen met de luchtschuiven en na ee tijdje hoef je er niet eens meer bij na te denken.

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik heb ook wat moeite met de temperatuur Paul, maar als die eenmaal goed is kan ik hem wel constant houden. Moet toch wel eerst een kwartier opwarmen. En  wat je zegt Jan het komt ook allemaal niet zo heel nauw. 

Beantwoorden
Berichten: 334
(@lespaul)
Reputable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

dit is hem geworden

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2686
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Heerlijk zeg al die fotos!

Beantwoorden
Berichten: 6759
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

En zo te zien geweldig gelukt! Die methode dus niet meer veranderen!

Beantwoorden
Pagina 58 / 64
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?