Ziet er weer prima uit Jan, mooie ingrediënten. Hier worden het taco's vandaag.
Ook lekker! Taco el pastor van de bbq? Moet ik nog eens proberen. Nog nooit gedaan ?
Hier is het alweer op. Lams achterbout gemarineed in knoflook, rozemarijn, oregano en olie. Medium rare gegrild als steak. De marinade ook gebruikt om de gegrilde groenten mee in te kwasten. Was lekker en lamsvlees is hier bij de turkse slager niet duur.
Nee wij houden het vandaag heel simpel.
Kip aan het spit in het groene ei...indirect of direct??
Volgens mij direct Paul
Tnx Eric
Maar je zet er een druipbak onder dus eigenlijk een beetje indirect
Klopt, ik schuif de kolen een beetje naar 1 kant en zet er schuin een druipbak onder. Anders val het vet steeds op de hete kolen en dat zorgt voor veel rook.
Er zijn YouTube filmpjes waarbij ze direct en met de kap open op vol gas grillen, maar ik zou dat zelf niet snel doen.
B&S komt vanavond nog St Louis Style Spareribs bezorgen. Die gaan direct in de rub en morgen met de 3-2-1 methode het ei op ?
Hier geen culinaire hoogstandjes, gewoon kip aan het spit..heb nog moeite met temperatuur constant te houden... Maar alles sal reg com...en al doende leert men.....
Dat komt niet zo precies hoor. Alles tussen de 150 en de 200 graden is prima. Dat gevoel er op komt vanzelf, gewoon lekker spelen met de luchtschuiven en na ee tijdje hoef je er niet eens meer bij na te denken.
Ik heb ook wat moeite met de temperatuur Paul, maar als die eenmaal goed is kan ik hem wel constant houden. Moet toch wel eerst een kwartier opwarmen. En wat je zegt Jan het komt ook allemaal niet zo heel nauw.
dit is hem geworden
Heerlijk zeg al die fotos!
En zo te zien geweldig gelukt! Die methode dus niet meer veranderen!