Meldingen
Alles wissen

Vervolg op wat eten we vandaag

Pagina 64 / 64

Stookforum
Berichten: 6588
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illuster Lid
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Morgen gaat deze gans het pekelbadje in, hangt sinds gisteren al te ontdooien in de schuur. Gaat niet snel met deze temperaturen 😅dan zondag weer een heerlijke zondagse maaltijd van het spit. 

Heb er al weer heel veel zin in 🙂

Beantwoorden
5 Reacties
munckerik
Moderator
(@munckerik)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Illuster Lid
Berichten: 5133

@stookforum Lekker, dat wordt weer genieten!

Beantwoorden
Stookforum
Admin
(@stookforum)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Illuster Lid
Berichten: 6588

@munckerik ik ga er wel van uit, maar is mn 1e gans op het ei 🙂

Beantwoorden
munckerik
Moderator
(@munckerik)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Illuster Lid
Berichten: 5133

@stookforum ben benieuwd maar dat lezen we vast wel.

Beantwoorden
Murmillo
Registered
(@murmillo)
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Nobel Lid
Berichten: 2035

@stookforum krijg trek bij het idee....

Beantwoorden
Troet
Registered
(@troet)
Deelgenomen: 4 jaar geleden

Zeer Actief Lid
Berichten: 439

@bauk ja Jan dat wordt smullen.dat weet ik uit ervaring. Maar ik kon mijn gerookte ganzenbordt niet meer vinden. 😋😋

Beantwoorden
Stefan
Berichten: 222
Registered
(@stefanjo)
Actief Lid
Deelgenomen: 11 maanden geleden

Gisteravond schnitzel met krautsalad en bratkartofeln gemaakt.

Dit keer een varkensschnitzel want ik vind dat smakelijker dan kalfsvlees.

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5133
Moderator
(@munckerik)
Illuster Lid
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Vanavond deze maar eens op het ei leggen.

Beantwoorden
1 Beantwoorden
RuMo
 RuMo
Registered
(@rumo)
Deelgenomen: 4 jaar geleden

Nobel Lid
Berichten: 1108

@munckerik ik heb het simpel gehouden(mijn manier van koken) forel ingepakt in de folie en dan de oven in. Simpel maar lekker.

 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5133
Moderator
(@munckerik)
Illuster Lid
Deelgenomen: 5 jaar geleden

@RuMo Ziet er ook erg lekker uit. Mijn Dorardes zijn net gegrild en moeten nog even doorgaren met de gepofte worteltjes in de tomatensaus die ik op het  ei heb gemaakt. Aardappelkroketjes erbij en smullen maar.

Beantwoorden
Haak
Berichten: 282
 Haak
Registered
(@haak)
Zeer Actief Lid
Deelgenomen: 11 maanden geleden

De Dames staan keurig te wachten …. 

Beantwoorden
2 Reacties
Pikketanus
Registered
(@pikketanus)
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Respectabel Lid
Berichten: 612

@haak lekkere chickies Haak! 😉

Beantwoorden
Haak
 Haak
Registered
(@haak)
Deelgenomen: 11 maanden geleden

Zeer Actief Lid
Berichten: 282

@pikketanus 

hete chicks 

Beantwoorden
Pagina 64 / 64
Deel:

©2021 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?