Meldingen
Alles wissen

Beerenburg vraag


Berichten: 26
Topic starter
(@wim58)
Eminent Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden

ik heb wederom alcohol gestookt op basis van suikerrecept. Daarna Beerenburg essence toegevoegd, ruikt en smaakt goed. Alleen de kleur blijft licht ipv donker, iemand een tip voor mij?

alvast bedankt

vr gr

Wim

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
7 reacties
3 Reacties
 RuMo
(@rumo)
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 1836

@wim58 heb je al een paar koffiebonen geprobeerd?

Beantwoorden
Robbert
(@robbert)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Illustrious Member
Berichten: 9961

@wim58 suiker karameliseren branden en dat toevoegen.

Beantwoorden
(@wim58)
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Eminent Member
Berichten: 26

@robbert , dank je wel. Ik ga beide opties proberen. Misschien ook wel met basterdsuiker?

Beantwoorden
Berichten: 26
Topic starter
(@wim58)
Eminent Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Nee, nog niet geprobeerd. Gewoon een koffieboon per fles van 70cl.?
dan ga ik dat proberen, dank.

Beantwoorden
3 Reacties
 RuMo
(@rumo)
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 1836

@wim58 stuk of 5 per liter om te beginnen en dan een paar dagen wachten.

Of je gebruik de volgende keer echte kruiden 😉 

Beantwoorden
(@wim58)
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Eminent Member
Berichten: 26

@rumo, ga ik doen thx.

ja volgende keer Idd echte kruiden als ik een mooi recept vindt.👍👍😂

Beantwoorden
 RuMo
(@rumo)
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 1836

@wim58 

Of 1 van de andere filmpjes misschien.

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?