klopt wil zo ook vervangen door siliconen maar vind ze niet in de action dus nog effe verder zoeken. Deze zijn nog allemaal nieuw hoop dus dat het nog effe kan
hema heeft ze blijkbaar voor 5,50 euro per stuk. Geen idee of dat goedkoop is
Wat een ongelofelijk eindbaas label heb je derop zitten.
Hier heeft onze action ze nog gewoon, overigens, ik heb die snelsluit weckpotten en ik ben afgestapt van die ringen knippen. Ik knip een vierkant vel uit en leg die er met de gladde zijde naar beneden en doen dan de pot dicht met de rubberen ring erop.
goede tip Lucifertje
Vanavond ook maar de citroenen gerasped. Inmiddels zit het schrapsel al lekker in de alcohol te zwemmen. Van de overgebeleven citroenen (zonder de schil) uitgeperst en gekookt in flink water suiker.
Heerlijk verfrissende citroensiroop om limonade mee te maken. Heb inmiddels het eerste glaasje hiervan al genuttigd. TOP!
Mijn schillen staan met 9 Liter 96% te trekken (:
Update na 3 weken dagelijks schudden , 1.6 liter water en 300 gram suiker per soort erbij te doen , alles door de ultrasoon 4 x 5 minuten en rijkelijk geproefd te hebben is dit een super lekker ressultaat zowel de limoncello als de arancello als de LiArcello( moest het kind een naam geven he 🙂 50% limoncello en 50% Arancello) en ja hoor de volgende 2 potten zijn terug aan het marcereren.
Leuke etiketten geworden !!!!!!
Inderdaad, smaakt met een leuk etiket toch lekkerder als direct uit een weckfles. Voor de rest twijfel ik niet aan de kwaliteit.
Ook een mooi kleurtje. En inderdaad met suiker moet je heel voorzichtig zijn.
Ziet er allemaal goed uit ook de etiketten,heeeel mooi gedaan.gr.????Chris.V.
Zo die van mij vanavond ook maar voorzien van het suikerwater. 🙂
Echt mooi om te zien dat het aftreksel van de citroenen na de filtering, best doorzichtig is. Was een beetje ongerust dat ik te weinig citroenrasp gebruikt had. Echter toen ik het suikerwater erbij deed, kreeg hij die mooie volle gele kleur.
3 liter in totaal en die ligt al in het vriesvak. Laat de zomer maar komen.
RenéR,
Het ziet er professioneel uit, ik vraag mij alleen af hoe jij de fles doppen sealed,
doe jij dat met zo'n pilferproof tang ? of heb je er een truc voor ?