Meldingen
Alles wissen

Verdunnen


Haak
Berichten: 83
 Haak
Registered
Topic starter
(@haak)
Actief Lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Waarom verdunnen je pas als alle smaken zijn ingetrokken.Hiermee verdun je ook de smaak.

dus waarom niet eerst de alcohol op sterkte brengen en dan pas de kruiden,vruchten of weet ik wat

Beantwoorden
3 reacties
2 Reacties
munckerik
Moderator
(@munckerik)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Illuster Lid
Berichten: 5103

@haak wanneer je macereert met een lager ABV percentage komen er minder smaakstoffen uit het fruit of er kunnen juist minder gewenste smaakstoffen uit het fruit gehaald worden zoals bv uit citroenschillen.

Beantwoorden
Alchemist
Registered
(@alchemist)
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Nobel Lid
Berichten: 1662

@haak Omdat een hoger gehalte van alcohol beter werkt om smaken te extraheren, natuurlijk afhankelijk van het soort fruit of kruid.

Beantwoorden
Haak
Berichten: 83
 Haak
Registered
Topic starter
(@haak)
Actief Lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Okay duidelijk ,dank jullie wel

weer wat geleerd 

Beantwoorden
Deel:

©2021 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?