Meldingen
Alles wissen

groenten


evds3
Berichten: 1408
Registered
Topic starter
(@evds)
Nobel Lid
Deelgenomen: 4 jaren geleden

iemand een idee wat men met groenten voor drank maken kan ? want vorig jaar de tomaten snaps van Jan die was overheerlijk !

 en omdat nu hier al veel fruit en groenten zijn graag wat tips

bij voorbaat dank u

gr erik

Beantwoorden
8 reacties
evds3
Berichten: 1408
Registered
Topic starter
(@evds)
Nobel Lid
Deelgenomen: 4 jaren geleden

die van jan was heerlijk

Beantwoorden
Stookforum
Berichten: 6671
Admin
(@stookforum)
Illuster Lid
Deelgenomen: 6 jaren geleden

Ik had de tomaten geperst met de hydropers. Maar je kunt ze ook in een druivenpers stoppen. Als ze goed rijp zijn pers je het sap er zo uit. Ik meen dat ik er wel wat suiker bij heb gedaan omdat er van  nature niet heel suiker in zit. Mijn doel was tomatenwijn, die was lekker geworden maar je schijnt er dus enorm van uit je mond te gaan stinken. Daarom de boel maar verstookt met de koperen helm op de T500 boiler. Dat resultaat was geweldig en dat is wat jij vorig jaar gedronken hebt op de bbq 🙂

Beantwoorden
Stookforum
Berichten: 6671
Admin
(@stookforum)
Illuster Lid
Deelgenomen: 6 jaren geleden

Paprikawijn schijnt ook erg lekker te zijn. Ik kon echter geen partij parikas vinden. Mischien ooit...

Beantwoorden
evds3
Berichten: 1408
Registered
Topic starter
(@evds)
Nobel Lid
Deelgenomen: 4 jaren geleden

die tomaten da was de max jan en heb nu veel tomaten en paprikas staan 

gr erik

 

Beantwoorden
Stookforum
Berichten: 6671
Admin
(@stookforum)
Illuster Lid
Deelgenomen: 6 jaren geleden

Dan zou ik er zeker wat mee gaan proberen Erik. Als je geen pers hebt staan kun je ze ook malen en vergisten.  De pulp gaat toch wel naar de bodem.

Beantwoorden
evds3
Berichten: 1408
Registered
Topic starter
(@evds)
Nobel Lid
Deelgenomen: 4 jaren geleden

jan 

ik heb zo'n fruitmolen dus da moet ook gaan !!!!

 maar spijtig dat de BBQ niet doorgaat ik heb kris al verwittigd en hij heeft alle begrip ervoor hopelijk in de herfst

gr erik

Beantwoorden
Berichten: 0
 Anoniem
Deelgenomen: 52 jaren geleden

Wortelen,die stoken ze in Roemenie ook,ik heb hem nooit geproefd,in principe kun je alles stoken als er maar suiker in zit.

Beantwoorden
Berichten: 0
 Anoniem
Deelgenomen: 52 jaren geleden

Erik paprica in zuur inmaken ook lekker,of voor pastasauce daar kunnen ook de tomaten bij.wij maken zo’n 100 kilo in.

Beantwoorden
Deel:

©2022 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?