Zou een enorme verrijking zijn voor mijn 10 liter keteltje denk ik. Kan ik nu ook geen kruiden in kwijt. Zoonlief maar eens lief aan kijken. Heb je de deksel van de pot gelaten zoals hij is of er een koperen plaatje in gedaan?
Aan twee kanten een paatje voor de stevigheid.
Aan de binnenkant een kleiner plaatje zodat de pakking van de deksel benut wordt en voor de veiligheid een beugeltje er omheen.
Het grote voordeel van mijn systeem is dat je snel kan veranderen, het staat al te rijpen op Frans eik terwijl de naloopt nog draait.?
Thanks mannen?
Idd soms moet je uit noodzaak roeien met de riemen die je hebt, of aanpassen naar smaak, dat is natuurlijk persoonlijke voorkeur? rijpe vijgen bv wachten nou eenmaal niet tot je bestelling met kruiden aangekomen is...
Idd Paolo, het creëren van eigen smaken, en iets unieks dat niet zo in de winkel ligt vind ik ook het mooie van stoken,
Proost!
Likeur 43 is vrij makkelijk te maken . Ik heb het recept van Liquor Mirabilis. Dat is de de oorspronkelijke likeur .waar van is afgeleid .
Robbert, heb deze gezocht bij recepten maar zie hem niet. Kan je deze eens plaatsen?
Wat leuk om te zien. Zeker voor een redelijke beginneling als mij is dit heel waardevol. Ga er maar mee door, zou ik zeggen.
Super. Wacht weer vol spanning af.
Wegens sofware en apparatuur problemen heeft het even geduurt maar hier is een proef versie van een nieuwe tiny project .
een simpel te maken abrikozen likeur .
@robbert heel mooi leerzaam filmpje weer! ik probeer hem bij het overzicht van alle Tiny Projects te zetten maar een of andere reden lukt het aanpassen van het bestaande topic niet ik probeer het morgen op de zaak nog even!
Het overzicht met alle Tiny's is ook bijgewerkt Robbert!
Robbert bedankt voor weer een prachtig en leerzaam filmpje, ik geniet hiervan.
alle recepten staan op mijn bucketlist.