Haa Robert,
Gaaf filmpje.
Heeerlijk!! Ben benieuwd hoe die gaat smaken joh. Hier een kleine 50kg verstookt dit seizoen.
Even algemeen vraagje omdat de meeste aandacht altijd uitgaat hier naar whiskey , rum en gin en ik zie dat van mijn filmpjes de bitters en dergelijke amper beken worden . Zou er intresse zijn in een kort tiny filmpje van een kruiden likeurtje als b.v. Oranje of rood bitter of iets als bacile likeur ,banquet likeur , eau de noyaux , saffraan bitter , noble likeur ?
Ik heb nog restje alcohol over en veel werk is het niet om een dergelijke likeur te maken . Het fimpje bij elkaar plakken is het meeste tijd rovend dus vandaar is er interesse dat het de moeite waard is ?
ik vind het reuze leerzaam en erg interresant jou filmpjes en wat mijn betreft altijd, iets zien maken is leerzamer dan het te lezen en vind het genieten het gemak waarmee jij drankjes maakt
Heb de afgelopen tijd een tweetal likeurtjes gemaakt (dropshot en lemon-time) beide super lekker en voor herhaling vatbaar (ze krijgen namelijk niet de kans om te rijpen 🤣 )
Ik heb m'n Ai erop los gelaten en die hoopt op een gekruide rum met zeewier, kardemom, gedroogde gember, kummel zonder kinabast 🤗 🤪 hahaha!
Nu te zien een spicy aquavit
Complimenten voor het filmen en bedankt voor de leuke educatie! Telkens valt mij op dat er slechts een klein emmer water voor koeling word gebruikt, ben nieuwsgierig naar de uitstroom temperatuur voor de 30 liter alquitara gebruik ik een 90 liter vat
Oud filmpje ook maar afgestoft .
Misschien idee voor drankje met de kerst bij of na het diner of onder de boom .
Ivm de tijm. Mogen de takken er ook in of toch eerder enkel de kleine groene blaadjes? Is verse tijm ook goed of toch liever gedroogde tijm? Je ziet, een eenvoudig recept maar toch een aantal vragen.
was weer een leerzaam en leuk filmpje Robbert
bedankt voor het maken en tonen