Iemand een goede tip welke mail ik het beste kan gebruiken voor het maken van Bourbon? en waar dit te bestellen is?
Alvast bedankt.
Gr, Jörgen
Hoi Jörgen, op die vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk.
Wil je makkelijk? Ga voor de voorbehandelde maïsvlokken, let op dat niet alle versies van maïsvlokken direct gebruikt kunnen worden.
Let op soortgelijke tekst: Omwille van het productieproces van onze vlokken, mogen deze gewoon aan de maisch toegevoegd worden. Ze moeten niet voorgekookt worden.
Wil je alles gaan maïschen, dus eerst koken, dan invriezen voordat je gaat maischen, meen ik dat Franse Maïs de voorkeur heeft, laatst iets gezien daarover op Whatsapp.
Bedankt voor de reacties. In mijn bericht bedoelde ik natuurlijk mais in de eerste zin. Maar waar kopen jullie de mais enz?
Ik laat de maïs uit Roemenië komen is heerlijk zoet en bio,
Ik heb zaterdag 4 kg aan Marcel gegeven was tot meel gemalen.die maïs van hier wordt gebruikt voor vee in Roemenië word het ook gebruikt voor polenta wat de mensen zelf eten.je proeft het verschil heel goed tegenover de maïs van hier,maar ik weet niet of de maïs voor popcorn zoet is.
Hallo stookvrienden.
Ik zit Nu in Frankrijk, waar zou ik de rode Franse Mais kunnen kopen?
Cheers, @ndré🥃😎
Hallo stookvrienden.
Ik zit Nu in Frankrijk, waar zou ik de rode Franse Mais kunnen kopen?
Cheers, @ndré🥃😎
Is bio mais om popcorn te maken ook goed/zoet genoeg ?
Dat zie ik namelijk veel aangeboden worden
Ruimte zat !! Tijd niet ..😢
pan is oud pannetje uit het leger .overgenomen van een bierbrouwer
maar op de gasbrander van de ketel moet het lukken
ik dacht liever te groot als te klein
koelt ook sneller af