Forums Recente Berichten Meldingen Alles wissen Een foto verslag van maïschen voor een whiskey beslagje Laatste bericht Berichten: 8663 Robbert Topic starter 26 januari 2021 17:37 (@robbert) Illustrious Member Deelgenomen: 5 jaren geleden Een gewalst graan 3 soorten mout . Ph correcte middel . Een zakje mineralen voor betere enzym werking. Beantwoorden 80 reacties 22 Reacties Robbert (@robbert) Deelgenomen: 5 jaren geleden Illustrious Member Berichten: 8663 26 januari 2021 17:41 Antwoord opRobbert Eerste stap mout + graan+ water op 45 graden . Hierbij komen zuren vrij die later bij vergisten aroma's toevoegen . Beantwoorden Robbert (@robbert) Deelgenomen: 5 jaren geleden Illustrious Member Berichten: 8663 26 januari 2021 17:44 Antwoord opRobbert Na 20 min verhogen naar 55 graden . Eiwit rust en hier wordt deel van eiwitten verwerkt tot aminozuren Beantwoorden Robbert (@robbert) Deelgenomen: 5 jaren geleden Illustrious Member Berichten: 8663 26 januari 2021 17:45 Antwoord opRobbert Ph controle + correctie ( en ook 2e ketel gevuld Beantwoorden Robbert (@robbert) Deelgenomen: 5 jaren geleden Illustrious Member Berichten: 8663 26 januari 2021 17:47 Antwoord opRobbert 20 min rusten Beantwoorden Robbert (@robbert) Deelgenomen: 5 jaren geleden Illustrious Member Berichten: 8663 26 januari 2021 17:50 Antwoord opRobbert