Ik ben er heel benieuwd naar Jan.
Β
En je hebt hem gewoon 1x gestookt?
Β
Ja 1 keer, direct toen het begon te lopen was het lekker. Ik heb iets aan voorloop weggegooid maar heb het heel beperkt gehouden. Het is een aanrader als je van granen houdt.
ik denk als ik alles wil proeven, wat jullie gaan meebrengen, ze van Dumo niet meer gaan spreken.
π
Grts.
Je kunt ook hele kleine beetjes van alles proeven Dumo π
Β
D'as het probleem zeker als het goed is π
Deze Kilner pot was een beetje naar achteren geschoven en vergeten. Net een borrel geproefd. De duidelijke smaak van granen is zachter geworden, het is een Whisky geworden, ik kan er geen andere naam voor bedenken. Heel erg lekker ?
Goed zo?Daβs pas whisky niet de troep vd winkel.
Had ik deze ook op de barbecue geproefd?
Nee, deze had ik toen niet mee. Dat was roggebrood, calvados en frambozen
Oh gelukkig, ik dacht dat ik iets van die dag kwijt was π
Nee, jij was toch nuchter gebleven? Dat zie je zo op de foto's ?Β
Heeft ook mooi kleurtje,smaak goed,kleur goed,wat wil je nog meer,geen kater,dus die ook niet.goed zo Jan.is te gek recept.???????
Lijkt me leuk om eens te proberen. Doet die ruwe rietsuiker nog iets met de smaak, vergeleken met gewone goedkope kristalsuiker?