Meldingen
Alles wissen

Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy

Pagina 13 / 29

Berichten: 19
 ajn
(@ajn)
Eminent Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

 

Vraagje, misschien erg dom maar ben een beginner. Ik heb nu 30liter staan wat aan het klaren is en ben eigelijk wel nieuwsgierig of je hier ook mee kunt werken met een dunderpit.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

De stookwijn kun je gerust bewaren en stoken als je tijd hebt ik heb hem ook wel eens maanden laten staan,het resultaat is dan zelfs beter,het bederft niet zit +-12% op wel koel zetten.gr.?Chris.V.

 

Beantwoorden
Berichten: 19
 ajn
(@ajn)
Eminent Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Vraagje, misschien erg dom maar ben een beginner. Ik heb nu 30liter staan wat aan het klaren is en ben eigelijk wel nieuwsgierig of je hier ook mee kunt werken met een dunderpit.

Beantwoorden
aukedebier
Berichten: 320
(@aukedebier)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Misschien nog dommer.. Wat is een dunderpit?

 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden
Beantwoorden
Berichten: 6767
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hoe leuk zou het zijn om met een fles met mooi ontworpen etiket en een boekje met foto’s over het maken van deze Whisky binnen te stappen bij de directie van Bolletje. Lijkt me echt leuk! Het is zo ongelofelijk lekker spul! Dat vergeten ze daar dan ook nooit meer ?

Beantwoorden
Berichten: 661
(@rrillaerts)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

of ik doe veel fout of het goede moet nog komen. de eerste 2 generatie vond ik niet wow ok ze moeten nog rijpen. Nu bezig met de 3de generatie te gisten en hoop dat het nu beter wordt.De stookwijn op zich riekt wel geweldig

Beantwoorden
Berichten: 6767
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Als we nou allemaal wat roggebroodwhisky meenemen naar de BBQ, dan kunnen we met zijn allen proeven welke nou het beste is, dan gaan we die manier gebruiken voor de volgende batches!

 

Ik heb geen generaties, mijn stookwijn heeft gewoon 8 maanden gestaan voor ik zin had om deze te verstoken 🙂 Ik ben er echt heel erg tevreden over.

Beantwoorden
Berichten: 661
(@rrillaerts)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ik wou dat ik kon, komen naar de BBQ heb er veel zin maar helaas dan nog bezig met mijn laatste seizoen als voetbalcoach van onze dames. Vanaf 1 september ben ik vrij. Ik blijf dan wel nog actief op voetbalvlak maar geen coach meer wat toch al paar dagen extra ruimte geeft voor zoiets als een BBQ. Volgende keer ben ik er zeker bij..

Maar ik hoor graag wat de beste formule is.

 

Beantwoorden
Berichten: 6767
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Idd jammer Rene We zullen het een en ander daar op "professionele" wijze gaan beoordelen, de winnaar mag dan precies vertellen hoe het moet, zodat wij het ook kunnen 😉

 

Beantwoorden
Berichten: 150
(@snurrebreut)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Beantwoorden
Berichten: 6767
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Leuk! Ik heb deze 🙂

 

Beantwoorden
Berichten: 150
(@snurrebreut)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

?

Beantwoorden
Berichten: 120
(@willempy)
Estimable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ook maar een poging gewaagd, ben benieuwd net in de ton in de bijkeuken gezet. Eens kijken wanneer het borrelen begint......

Beantwoorden
Berichten: 463
 Mick
(@mick)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Na drie weken in de erlenmeyer the hebben gestaan wordt nu generatie 1 gestript in de smartstill. Gelijk generatie 2 er achteraan in de vergisting. Lijkt het inderdaad lekker (volgens mijn smaak) te worden dan generatie 3 voor de koperen helm in de T-500..

Hij druppelt nu lekker.

 

Beantwoorden
Pagina 13 / 29
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?