Meldingen
Alles wissen

peren op 50%


Berichten: 15
Topic starter
(@arnold)
Active Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Goedenavond Ik had een halve liter a 50% over hier heb ik 4 weken geschilde peer in laten staan mooi bruin geworden maar ik kan bijna geen alcohol meer meten zit dat nu in de peren??? of komt dat dat er nu een toevoeging bij zit?

Beantwoorden
2 reacties
Berichten: 6774
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Gebruik je een alcoholdobber of een refractometer? Je alcohol is nog even sterk, echter is de samenstelling van de drank veranderd. Zodra er ook maar een beetje suiker inzit werkt je dobber niet meer. Er is suker uit de peer in de drank terecht gekomen. Ook de refractometer kan een behoorlijke afwijking laten zien. Een goede meting is nu niet meer  mogelijk met huis tuin en keuken apparatuur. Het is goed dat je vooraf hebt gemeten, je drank is nog steeds om en nabij de 50%. Doe maar eens een paar druppels op een theelepel en houd er maar eens een vlammetje bij.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

bij mij staan de peren op 40% ,ik weet zeker dat ik er na 2 mnd behoorlijk lam van kan worden,de%blijven maak je maar geen zorgen,heb vandaag gallameloen in het potje gedaan met 40%kijken wat dat word.gr.?Chris.v

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?