Meldingen
Alles wissen

Whisky mash maken van mout met de koelbox methode

Pagina 3 / 3

munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Wanneer je enkel mout gebruikt ga je die 10% niet halen.

 

Beantwoorden
Berichten: 6
 Rst
(@rst)
Active Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Beetje suiker toevoegen dan zou t moeten lukken
Veranderd wel de smaak weer

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ja suiker maakt het wat scherper. Je kunt overwegen glucose te gebruiken. Zelf voeg ik niets meer toe, dan maar wat minder opbrengst.

 

Beantwoorden
Berichten: 6
 Rst
(@rst)
Active Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ja is ook zo, heb je nog tips welke gist je gebruikt ? Dan ga ik die eens bestellen en proberen

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik gebruik de Still Spirits Whisky Distillers Yeast, te koop bij Stookwinkel

https://www.stookwinkel.nl/product/still-spirits-whisky-gist/

 

 

Beantwoorden
Pagina 3 / 3
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?