Goedendag allen , ik zal me even voorstellen . Ik ben Dirk 35 jaar brood - koek en banketbakker geweest en door omstandigheden huisman geworden.
Ik wou graag aan een hobby beginnen en lees me al ruim anderhalf jaar in op diverse zelfstook onderwerpen. Het houdt me bezig en fascineert mij. Wil nu graag zelf beginnen met “ stoken” dus heb de nodige materialen besteld stookwinkel . Ik heb volgens mij alles gelezen in jullie forum maar zal vast en zeker nog wel eens met domme vragen of opmerkingen komen, neem het mij niet kwalijk. Ik zal mijn eerste ervaringen met het proces op het forum plaatsen en tevens/ eventueel problemen waar ik tegenaan liep.
A Moi moet nog even mijn weg vinden op dit forum , had al een reactie geplaatst. Weet alleen nog niet waar die is gebleven. Ik wil graag slivovitsj gaan stoken ivm ongeveer 80 kg Kwetchen Duitse kleine zoete pruimen met hoog suikergehalte en ik zou me willen toeleggen op de Whisky en andere fruit gerelativeerde distillaten.
Moi moet nog even mijn weg vinden op dit forum , had al een reactie geplaatst. Weet alleen nog niet waar die is gebleven. Ik wil graag slivovitsj gaan stoken ivm ongeveer 80 kg Kwetchen Duitse kleine zoete pruimen met hoog suikergehalte en ik zou me willen toeleggen op de Whisky en andere fruit gerelativeerde distillaten.
welkom dirk
domme vragen zijn er niet he, vragen waar je geen antwoord op hebt en die niet gesteld zijn , das dom 😊
je zult hier zeker een leuke en leerzame tijd hebben , men wil je hier graag met vanalles helpen, dat heb ik zelf ondervonden.
groeten en we horen het wel
Welkom! welke ketel heb je?
Ik ben nog net zo groen als jou maar voor hogere alcohol percentages moet je een hogere kolom hebben. Maar voor smaak en whisky e.d. is dit een mooie ketel.
goedemorgen, ik ben john uit Affligem, net de T500 aangeschaft.
vanaf welke temperatuur doe je dit dan, op de site staat dat je enkel de voorloop er moet afhouden, als je tussen de 50 en 60 graden blijft