Hoi allemaal,
Ik lees al een tijdje mee op dit forum en heb hier een hoop info kunnen vinden 😀Â
Ooit begonnen als hobbybrouwer heb ik de wereld van het destilleren ontdekt. In eerste instantie met een Grainfather met koperen helm, maar inmiddels is hier al gezinsuitbreiding bijgekomen in de vorm van een 5 liter whisky alambiek.
Nadat de eerste stooksels niet te drinken waren ligt er nu een klein vaatje te rijpen in de kelder. De smaak was eerst ook niet al te best, maar nu we een half jaar verder zijn beginnen zich interessante smaken te ontwikkelen.
Ben benieuwd wat dit gaat worden 😉Â
Â
Â
Â
Â
Welkom!
Mijn eerste stooksel vond ik ook niet te zuipen. Maar heb het een jaar of anderhalf laten staan en zelfs dat is nu heerlijk.Â
Heb inmiddels weer een nieuw brouwsel klaarstaan. Zal hem van het weekend eens gaan stoken. Iemand nog tips wat betreft de scheidingen?Â