Meldingen
Alles wissen

Hallo mensen 🙂


Berichten: 1
Topic starter
(@dancooper)
New Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Dag beste mensen, ik ben Dany, een Belgische (sorry hoor) hobbybrouwer die ook wel interesse heeft in destilleren.  Daar heb ik echter nog geen kaas van gegeten (tjah, ik denk niet dat iemand ooit al kaas heeft proberen te destilleren) en daarom heb ik me lid gemaakt van dit forum.

Ik heb voorlopig nog geen ketel, behalve dan mijn brouwketeltje (Brewmonk) dus ben ik hier in eerste instantie om informatie op te zuigen 🙂

Beantwoorden
6 reacties
2 Reacties
(@harryd1969)
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Reputable Member
Berichten: 328

@dancooper welkom hier ! Je vind hier zeer veel info en anders gewoon je vragen stellen!

Beantwoorden
@ndré
(@ndre)
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 1163

@dancooper welkom Dany,

er is voldoende te lezen en te leren op/via dit forum 

Cheers alvast.

Gr, @ndré🥃😎

Beantwoorden
rinus55
Berichten: 442
(@rinus55)
Honorable Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden

welkom en veel lees plezier

Beantwoorden
McCorner
Berichten: 478
(@mccorner)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Wees welkom! En wat betreft het destilleren van kaas... Wei is een afvalproduct van de kaasproductie, bevat melksuikers en kan vergist en daarna gedestilleerd worden😂. 

Beantwoorden
1 Beantwoorden
Robbert
(@robbert)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Illustrious Member
Berichten: 9983

@mccorner je hebt volkomen gelijk ik weet zo niet meteen uit hoofd waar maar volgens mij een land in Afrika en Mongolië zijn er inderdaad dranken uit wei gemaakt . Zowel als den soort wijn en een licht alcoholisch gedestilleerd. 

 

 

Beantwoorden
mau
Berichten: 78
 mau
(@mau)
Trusted Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

dag landgenote , welkom ben hier ook nieuw, maar deze prachtige mensen helpen u waar ze kunnen , waarvoor dank.

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?