Meldingen
Alles wissen

Moi:


Berichten: 4
Topic starter
(@mbbteam)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

moi: ik ben  Bennie   enben net begonnen met stoken   heb  al een keer appels vergist   dat ging wel mooi 45%      nu wil ik rum proberen  , ik heb een setje gekocht in de stookwinkel   melasse, rum gist en amylase enzyme.   wat ben ik nog meer nodig ?   en hoe maak ik het klaar voor vergisting

Beantwoorden
1 reactie
1 Beantwoorden
Lemmy
(@lemmy)
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Estimable Member
Berichten: 113

@mbbteam 

Moin. Gebruik even de zoekfunctie. Er is op dit forum al veel over rum geschreven. 

Kan niet missen. 

 

Succes! 

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?