Hallo Allemaal,
Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een tweetal (zelfbouw)-ketels die ik via-via heb gekregen. Zelf altijd geinteresseerd in fermentatieproces vanuit horeca ervaring. Ik hoop hier veel kennis en ervaring op te doen om zelf te gaan stoken. Ik weet dat de vorige eigenaar veelal jenever stookte. Ik denk eraan om zelf te beginnen met een rum.
Hieronder foto's van de ketels. Wat is jullie kijk hierop? Zou ik de RVS Melkemmer ook elektrisch (met temperatuurregelaar) kunnen verwarmen of enkel met de gasbrander? En wanneer gebruik je de lange kolomkoeler tegenover de spiraalkoeler, dit is mij nog niet helemaal duidelijk?
Foto's:
<a style="color: #0000ff;" href=" Verwijderde link " target="_blank" rel="noopener">Beide ketels
<a style="color: #0000ff;" href=" Verwijderde link " target="_blank" rel="noopener">Koperen ketel
<a style="color: #0000ff;" href=" Verwijderde link " target="_blank" rel="noopener">Melkemmer ketel
Afijn nog een hoop te leren.
Gr Kareltje
fotos kun je plaatsen na 5 berichten dacht ik
lastig als je je spullen niet thuis heb, maar ik snap de verhuurder wel en ik weet niet of je een afgesloten ruimte heb of een gedeelde.