Ik kan een flinke partij IPA bier krijgen om te stoken.
Ik ben echter een beetje bang dat de hop-smaak gaat overheersen.
Iemand hier al eens IPA gestookt?
IPA Bier is zwaar gehopt . Probleem met hop even als gentiaan en gember is dat deze zeer moeilijk is weg te krijgen.
JE zal inderdaad met natriumcarbonaat of natrium hydroxide moeten Destilleren en eventueel met contrast als pomelo sap de laatste irritante smaak moeten proberen te verbloemen. .
( Persoonlijk zou ik het Ipa bier als je ervan houd opdrinken of anders voeren aan de gootsteen . Het is een vervelend niet echt geschikt product om als basis voor een destilaat te gebruiken .
Een simpeler en snellere en goedkopere manier om een mout product tot een drank te maken of een stookwijn te maken is gewoon een mout / graan beslag te maken en te vergisten.
Ik ben alcohol vrij bier aan het vergisten om te proberen, zit veel suiker in.
ben benieuwd wat het gaat worden??
Cheers, @ndré😎🥃