Meldingen
Alles wissen

komkommer smaak aan gin geven. how to?


Berichten: 65
 mac
Topic starter
(@mac)
Trusted Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

heeft iemand een tip hoe je een komkommersmaak aan je gin kan geven? ik zou graag voor het eerst een gin op basis van een maceratie van de kruiden en dan opnieuw stoken voor een heldere gin. lijkt mij alleen geen goed idee om de komkommer er ook twee weken in te laten staan. (waarom weet ik niet hoor) kan je misschien de komkommer meestoken in de ketel of wordt dat ook niks? hopelijk is er iemand met ervaring.

ik zou graag richting een Hendricks gin gaan qua smaak,,

alvast bedankt voor jullie reacties

 

 

Beantwoorden
7 reacties
1 Beantwoorden
Moonshiner79
(@moonshiner79)
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Estimable Member
Berichten: 129

@mac

hallo,

Ik vroeg me af of je er intussen in geslaagd bent om een gin te maken die gelijkt op de hendricks?

Zoja, hoe heb je dit gedaan?

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 9951
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

komkommer kan prima mee gestook in ketel . let wel op dat de komkommer tot prut kookt en kan aanbranden . Simpel de stukken komkommer in kook zak of kaasdoek geknoopt geeft dat geen probleem .

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Mischien idee,komkommer door de sapcentrefu.je drank daar mee op sterkte brengen,en filteren.probeer met een beetje.gr.Chris.

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 7 jaar geleden

.

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 7 jaar geleden

hopelijk is er iemand met ervaring.

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Zal morgen eens navraag doen bij de juffen op school,laatt je zo vlug mogenlijk weten Nimrrax.?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Nimrax,alleen met banaan met schil,en een ervaring zonder schil,maar was knoeiboel.?

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?