heeft iemand een tip hoe je een komkommersmaak aan je gin kan geven? ik zou graag voor het eerst een gin op basis van een maceratie van de kruiden en dan opnieuw stoken voor een heldere gin. lijkt mij alleen geen goed idee om de komkommer er ook twee weken in te laten staan. (waarom weet ik niet hoor) kan je misschien de komkommer meestoken in de ketel of wordt dat ook niks? hopelijk is er iemand met ervaring.
ik zou graag richting een Hendricks gin gaan qua smaak,,
alvast bedankt voor jullie reacties
komkommer kan prima mee gestook in ketel . let wel op dat de komkommer tot prut kookt en kan aanbranden . Simpel de stukken komkommer in kook zak of kaasdoek geknoopt geeft dat geen probleem .
Mischien idee,komkommer door de sapcentrefu.je drank daar mee op sterkte brengen,en filteren.probeer met een beetje.gr.Chris.
.
hopelijk is er iemand met ervaring.
Zal morgen eens navraag doen bij de juffen op school,laatt je zo vlug mogenlijk weten Nimrrax.?
Nimrax,alleen met banaan met schil,en een ervaring zonder schil,maar was knoeiboel.?