Meldingen
Alles wissen

Limoncello


Berichten: 1
Topic starter
(@dionk19)
New Member
Deelgenomen: 6 maanden geleden

Beste! 

ik heb al een aantal keer Limoncello gemaakt en maak dit met navimer en dit vervolgens verdunnen met suikerwater tot gewenst! Nu lees ik steeds meer over Limoncello dat gerijpt is op eikenhouten vaten of bourbon vaten. Ik wil dit graag een keer proberen maar weet niet wat handiger is. 

1. De pure alcohol (navimer) in het vat laten rijpen en vervolgens de citroenschillen erbij en wegzetten en dan suikerwater 

2. Navimer met de citroenschillen laten trekken dan in het vat en dan het suiker water 

3. Limoncello in zijn geheel maken en vervolgens in het vat leggen. 

iemand die hier zijn mening over wilt geven? 

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 Beantwoorden
Robbert
(@robbert)
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Illustrious Member
Berichten: 10480

@dionk19 wanneer je een drank of iets dergelijks zoals limoncello op vat of hout wil rijpen is het beter om de drank of limoncello eerst volledig te maken en zo op het hout zetten.

Beantwoorden
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?