Om e eerlijk te zijn viel de reuk van het gestookte roggebrood tegen,de smaak was wel goed,maar dat komt om dat je wat kunt bij sturen met eiken etc.volgende ronde weer maïs
Helemaal waar Chris de geur is anders dan de smaak.
Persoonlijk vind ik de ‘borrel’ of hoe je het wilt noemen van ‘Robert’s Meergranen broodmeel’ veel beter. Daar proef je tenminste echt de granen in.
- Ik denk dat ik maar weer eens twee vaten vol gooi met maïs,want hier slinkt de drankvooraad snel geef te veel af🤔
Brew another one....just like the other one 😎
Weer 65 ltr aan het bubbelen van maïs volgende week nog een vaatje vol gooien,10 april komen ze van Nieuwe Revu dan moet ik ook wat laten zien.
Adriana had een zak maismeel uit Roemenië laten komen,voor polenta ik heb een gedeelte in het vat gegooit,zij giftig,ik heb haar gezegd je gaat eerder dood van dorst dan van honger,ze zij dat ik geen hersens heb,ik heb haar gezegd dat ik die wel heb,haar antwoord,ja klopt maar die zitten nog ingepakt😏
Gisteren flink geproefd,heerlijk als je wakker wordt zonder kater,alleen daarvoor is stoken al geweldig.als ik iets uit de winkel drink ben ik s'morgens ziek.van eigen gestookte nooit.🤠