Meldingen
Alles wissen

Peated whiskey


Berichten: 108
Topic starter
(@brenner)
Estimable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Het word tijd voor een nieuwe whiskey stook. Dit keer gekozen voor pauls 50ppm mout omdat ze dat hadden liggen bij de brouwwinkel. 2 zakken van 25 kilo gehaald en voor deze brouwdag is de bedoeling om 2 vaten met 60L sg 1060 te maken. 

We beginnen met schroten van 18kg mout, daar heb ik gelukkig hulp bij: 

 

1738685858-WhatsApp-Image-2025-02-04-at-170427.jpeg
Beantwoorden
2 reacties
1 Beantwoorden
rummy dummy
(@rummy-dummy)
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Estimable Member
Berichten: 145

@brenner jong geleerd is oud gedaan! 😎 Zolang de vingers maar niet te ver naar de walsen toe gaat

Beantwoorden
Berichten: 108
Topic starter
(@brenner)
Estimable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

ik probeer een post te maken met meerdere fotos maar het wil niet egt lukken  

Beantwoorden
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?