Meldingen
Alles wissen

stoken met appelpulp


Berichten: 14
Topic starter
(@nieuwersluis-stookt)
Active Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Goedemorgen,

Gisteren appels voor de cider geperst, maar vond t zonde om de pulp weg te gooien. Die nu met pecto enzym, gist en water weggezet om te verstoken. Kun je hier nog calvados van krijgen of is dat een illusie? 

Beantwoorden
3 reacties
3 Reacties
Robbert
(@robbert)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Illustrious Member
Berichten: 9951

@nieuwersluis-stookt voor calvados heb je de hele vrucht nodig .

Beantwoorden
(@nieuwersluis-stookt)
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Active Member
Berichten: 14

@robbert ennu? wat gaat dit worden? Helemaal niks of komt er een soort au de vie uit die wel te drinken is? Nou ja, ik merk t vanzelf natuurlijk. En omdat er veel valappels bij waren had ik een enorme bak beurse plekken en klokhuizen over die ik nu aan de schapen heb gegeven maar had ik dat allemaal mee kunnen vergisten? Of moeten de pitten en de stokjes er echt helemaal uit zijn?

Beantwoorden
Robbert
(@robbert)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Illustrious Member
Berichten: 9951

@nieuwersluis-stookt je kunt uit vanalles wel een drank Stoken . Des te beter de kwaliteit is des te beter het product .

De pitjes kunnen zolang ze niet kapot zijn  of vermalen niet veel kwaad  maar ze zullen even als de steeltjes een aardse muffe bijsmaak geven.

 

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?