Meldingen
Alles wissen

[Gesloten] Welkom op Stookforum!


Berichten: 6759
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Stookforum.nl

De ontmoetingsplaats voor iedereen die zelf wel eens een borreltje maakt, wil maken of het gewoon heel interessant vind om er alles over te weten te komen.

Het forum is nog jong, en daarom nog niet zo heel uitgebreid. Dit zal langzaam groeien. We zien dat er veeeeeel meer lezers dan schrijvers zijn, ongeveer 400 per dag! maar we zouden het nog leuker vinden als iedereen zich zou aanmelden en gezellig mee komt praten. Je bent immers niet voor niets op dit gezellige forum terechtgekomen toch? Met zijn allen kunnen wij er een enorm succes van maken! Meld je aan, iedereen is welkom!

Word lid, stel je voor! Plaats een fotootje van je ketelopstelling of van iets anders dat met je hobby te maken heeft. Stel je vragen en laat anderen jouw vragen beantwoorden! Of deel natuurlijk jouw kennis met anderen!

Heb jij een fantastisch Whisky recept? Maak jij een betere Slivovitsj dan een Serviër? Deel het! Je bijdrage zal niet onopgemerkt blijven!

Alleen zo kunnen wij met zijn allen stookforum.nl tot leven wekken en laten groeien tot een gezellige plek om (wellicht onder het genot van een borreltje) met mede stokers te praten over wat jij het liefst doet, Een betere borrel maken dan je bij de slijter kopen kunt!

Oh ja, ons youtubekanaal is nu ook te vinden via www.stooktv.nl Af en toe plaatsen wij daar een stookfilmpje of een recept!

En vergeet natuurlijk de beginnersgids niet te downloaden!

Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?