Meldingen
Alles wissen

[Sticky] Welkom op Stookforum! Updated 05-05-2024


Berichten: 6767
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Welkom op Stookforum!

In 2015 is Stookwinkel gestart met de verkoop van distillatie apparatuur en benodigdheden voor de hobbystoker. In 2016 is daar het Stookforum bijgekomen, wat een goede zet was dat!
 
Vele hobbyisten zijn op Stookforum gestart met het thuis distilleren van fantastische dranken. We hebben meer dan 3000 leden verzameld in al die jaren. Heel veel is al gezegd en terug te lezen, daardoor is er veel meer bezoek dan dat er dagelijks wordt geschreven, echter is het forum nog steeds heel populair.
 
Eens in de zoveel tijd organiseren we bijeenkomsten, bijvoorbeeld een gezellige bbq, waarbij natuurlijk ook het een en ander van elkaar geproefd kan worden!
 
Het forum is openbaar, je kunt dus ook lezen zonder te registreren. Wil je meepraten? Maak dan even een accountje aan. Het kan zijn dat er staat dat je account geblokkeerd is, dit komt door het strenge spamfilter. Stuur dan even een mailtje naar [email protected] en we maken het voor je in orde!
 
Wil je meer weten over het forum, de winkel of wil je investeren in het bedrijf met een goed rendement? Stuur ook dan een mailtje naar [email protected]
 
Heel veel stookplezier gewenst. Geniet en houd het veilig 😉
Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?