Dat wordt kurken trekken. Afgelopen weekend 15 dozen wijn opgehaald bij een groot handel die er van af wilde. Voor niks is niet gauw te duur denk ik dan maar. Is kijken of ik er iets lekkers van kan stoken. ‘Tis Italiaanse wijn en geen bulk of zo. Vorige week ook nog 35 flessen zelf gemaakte wijn gekregen wat een beetje aan de zure kant is en wat ik ook kan verstoken. De vorige keer was de iets zure wijn een prima “eau de vietje” geworden dus wie weet. Denk dat ik mijn semi charantaise opstellinkje er maar eens voor de dag moet halen om er wat van te maken.
In ieder geval weer iets te doen.
Film
Wat is de functie van die glazen pot in de opstelling, zit daar een smaak in of juist een extra smaak verzachten?
Prachtig wat een mooie opstelling!!!
Afgelopen middag heb ik dan eindelijk een fijnstook op een deel van de rode wijn kunnen doen. Hèhè. Ben je met pensioen en dan heb je nog geen tijd. Ik denk dat het aardig gelukt is. De definitieve beoordeling komt natuurlijk nog, want ik heb gelukkig iemand in huis met een uitmuntende neus. Helaas is sinds enkele maanden (kloten corona) mijn reuk vermogen heel slecht geworden. Hoop dat het nog een beetje terug komt Baal ervan als een stekker. Gelukkig heb ik nog wel een beetje smaak dus we blijven ons best doen om iets lekkers te maken.