Meldingen
Alles wissen

Rusten

Pagina 2 / 2

Berichten: 772
(@johndoe)
Prominent Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

De smaak kan te overheersend zijn na zo'n tijd, daarom word aangeraden van tussentijds te proeven

Beantwoorden
Berichten: 1657
 Piet
(@betweter)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik heb al 1,5 jaar wat stukjes eikenhout (mogen ook eiken chips zijn) in een wechpot met 60% alcohol klaarstaan. De alcohol is daardoor behoorlijk gekleurd.  

Ik heb er een paar maanden terug, na het verouderen van mijn zelfgemaakte jenever, er een klein scheutje van deze alcohol bijgedaan. Ik moet zeggen dat de smaak er beter van werd.

PAS OP, je kunt er beter te weinig bij doen dan teveel. Na een klein scheutje eerst een paar dagen laten staan, dan proeven.

Beantwoorden
Pagina 2 / 2
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?