Kwam de volgende link tegen en vond hem wel makkelijk te begrijpen,
en zeer duidelijk.
Was hem hier niet tegengekomen, of tenminste niet gevonden.
Met mogelijke oplossingen voor smaakproblemen
http://www.walstroom.com/Pagina%2044%20Distilleren/ALLES%20OVER%20DISTILLEREN.pdf
Goed stukje zeker voor de beginner,zijn een paar dingen waar ik het niet mee eens ben.hoofdstuk fruit.dat stook ik ongeveer 15 jr.ik stook druiven zonder suiker toe te voegen,daar staat dat je bij fruit nog veel suiker moet toevoegen,heeft te maken met het suiker gehalte.in druiven en pruimen en div.fruit kan zoveel suiker in zitten dat je er geen hoeft toe te voegen. Dus geloof niet alles wat ze schrijven controleer het ook.gr.?Chris.V
En zo leren we dus het verschil tussen theorie en praktijk, bedankt ChrisV
Wiliam is evengoed leerzaam.maar iedereen heeft zijn eigen ervaring,en daar leren we van.maar geloof nooit klakenloos wat iemand schrijft.ik heb mijn leermeesters in Roemenie mijn drank gestuurd.ik stook nu beter dan hun,ik stook 15 jr. en leer nog.maar ben bereid om iets aan te nemen van iemand anders.ik leer nog van mijn zoon.dus luisteren en verstand gebruiken.gr.??Chris.V.
Op het linkje hieronder staat ook nog eens een boek 😉 "Stookboek" alles selecteren en kopiëren in een word document 😉
http://www.walstroom.com/Pagina%2036%20Stookboek/stookboek.html
Mvg Scoozy.
Wat een gaaf boekje. Heb het in 1 adem uitgelezen...
Aanraders voor alle beginnende stokers,de basis van de hobby helder uitgelegd..
grt DB
Mooie documentjes voor de beginner. Bedankt!
Alle begin is moeilijk, voor mij als beginnende stoker steek ik hier zeker wat van op? bedankt voor het delen, Gr Ton
Dit topic alsnog toegevoegd aan Home: Beginners lees dit eerst: Download of print het uit!
Leuke pdf jes maar komen nog veel vragen achterweg . Beetje incompleet en achterhaalt .