-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Limoncello helder" – 7 maanden geleden
Ben het met Alchemist eens hogere alcohol percentage, en 6 tot 8 citroenen. eerder onderstaand recept ooit eens gebruikt, wel de alcohol zelf gestookt waarbij ik in mijn mening de verkeerde gist gebruikte een turbo variant waardoor er een scherp… Meer lezen»
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Nieuwe hobbyist" – 7 maanden geleden
Conny welkom veel lees en leer plezier.
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Voorstellen" – 7 maanden geleden
Welkom Arjan, veel lees plezier en misschien kun je / wil je wat recepten delen ben benieuwd.
-
Bazz vind forumbericht "Meet and greet" – leuk 8 maanden, 1 week geleden
-
Bazz vind forumbericht "een nieuwe kandidaat stoker" – leuk 8 maanden, 1 week geleden
-
Bazz vind forumbericht "een nieuwe kandidaat stoker" – leuk 8 maanden, 1 week geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "een nieuwe kandidaat stoker" – 8 maanden, 2 weken geleden
Goh nooit geweten dat men voor een aquarium co2 moet toevoegen, en dan al die alcohol die waarschijnlijk door de gootsteen gespoeld wordt eeuwig zonde. Diets goed dat jij er nu iets moois mee gaat doen, denk dat het voor… Meer lezen»
-
Bazz vind forumbericht "Mandrinetto" – leuk 8 maanden, 4 weken geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Mandrinetto" – 9 maanden geleden
Nog zo’n zomers recept Piña Colada. Ingrediënten: 60 ml witte rum (moet je natuurlijk ook zelf stoken) 120 ml ananassap 60 ml kokosmelk 2 kopjes gemalen ijs Ananasplakjes en/of kers voor garnering (optioneel) Instructies: Voeg de witte rum, ananassap en… Meer lezen»
-
Bazz vind forumbericht "Recept Kruskovac?" – leuk 9 maanden geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Recept Kruskovac?" – 9 maanden, 2 weken geleden
@ruud1 De eerste instructies zijn wat globaal vandaar mijn gedetailleerde uitleg.
Beiden zijn goed.
Daarnaast kun je spelen met smaken. -
Bazz vind forumbericht "Zwarte Peper gin?" – leuk 11 maanden, 2 weken geleden
-
Bazz vind forumbericht "Zwarte Peper gin?" – leuk 11 maanden, 2 weken geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Zwarte Peper gin?" – 11 maanden, 3 weken geleden
En hier het gin recept, het koken van Alcohol op open vuur lijkt me trouwens niet raadzaam, beter een elektrische kookplaatje. Neutrale gin, ook wel bekend als London Dry gin, is een heldere en droge gin die wordt gemaakt door… Meer lezen»
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Zwarte Peper gin?" – 11 maanden, 3 weken geleden
Dit zegt de AI. Opihr Gin is een premium gin die wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en wordt geïnspireerd door de handelroutes van de oude wereld die zich uitstrekken van het Midden-Oosten tot de Middellandse Zee. Het wordt gemaakt… Meer lezen»
-
Bazz posted a new topic "Aankoop vrijmarkt" – 11 maanden, 3 weken geleden
Gisteren vrijmarkt, normaliter niet mijn ding slenteren langs kraampjes met de meest uitzininnige rotzooi, sorry niet beledigend bedoelt hoor want gisteren liep ik voor het eerst tegen iets aan waar ik wel blij van werd, mag ook wel na jaren op… Meer lezen»
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Recept Kruskovac?" – 1 jaar geleden
Nog wat gedetailleerdere instructies Instructies: Was de peren en snijd ze in stukjes. Doe de perenstukjes in een grote pot en voeg 1,5 liter water toe. Breng het water met de peren aan de kook en laat het ongeveer 30… Meer lezen»
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Recept Kruskovac?" – 1 jaar geleden
Kruskovac Kruskovac is een Kroatische likeur die gemaakt wordt van peren en suiker. Hier is een recept voor het maken van Kruskovac:Ingrediënten:2 kg peren1 kg suiker1 liter alcohol (95%)1 liter waterSchil van 1 citroen5 kruidnagels1 kaneelstokje Instructies: Was de peren… Meer lezen»
-
Bazz vind forumbericht "Kan ik dit nog wel stoken?" – leuk 1 jaar, 1 maand geleden
-
Bazz posted a new topic "Kan ik dit nog wel stoken?" – 1 jaar, 1 maand geleden
Een Whisky mash na ruim 23 dagen ziet hij er zo uit (zie foto) begonnen met een sg van 1038 uiteindelijk stopte de vergisting bij 1005, gezien ik een Ispindle gebruik vandaag open gemaakt en zag ik iets wat ik… Meer lezen»
- Meer laden