-
Odevie antwoordde op het onderwerp "Je eigen vat met 53 gallon whisky, minstens 10 jaar laten rijpen. Wie denkt / doet mee?" – 1 jaar, 11 maanden geleden
@nevermind fijn om te horen dat je constructieve suggesties hebt opgedaan. Ik kan me inderdaad wel voorstellen wat het met een mens doet als je in zo’n warehouse rondloopt, dat heb ik met wijn- of champagnekelders in Frankrijk, Spanje of… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Je eigen vat met 53 gallon whisky, minstens 10 jaar laten rijpen. Wie denkt / doet mee?" – 1 jaar, 11 maanden geleden
@nevermind ik bruuk zelf een 35 gallon still daarmee bourbon en whisky gemaakt. Ook met hulp van iemand die ervaring heeft met hele grote ketels van als ik goed zeg zelf 800 gallon of liter. misschien moet u hem vragen …. Meer lezen»
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Je eigen vat met 53 gallon whisky, minstens 10 jaar laten rijpen. Wie denkt / doet mee?" – 1 jaar, 11 maanden geleden
@nevermind Aangezien een bezoek aan Schotland voor mij ook de reden is om deze op te pakken, wil ik jullie enthousiasme niet temperen maar wel wil ik een paar kanttekeningen plaatsen. Ik betwijfel of je een hobbyist gaat vinden… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Nieuw op het forum, me even voorstellen is dan wel zo netjes. ;-)" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@nevermind ik had het toch gezegd nog 3 en dan kan de foto er bij 😆 Mooie ketel daar kan je de rest van je leven plezier van hebben.
-
Stephan antwoordde op het onderwerp "Nieuw op het forum, me even voorstellen is dan wel zo netjes. ;-)" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@nevermind nier naar Rumo luisteren hoor 😉.
Nog maar twee berichten plaatsen (mogen ook reacties zijn, hoeven geen nieuwe topics te zijn) en je kan afbeeldingen plaatsen. -
RuMo antwoordde op het onderwerp "Nieuw op het forum, me even voorstellen is dan wel zo netjes. ;-)" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@nevermind. Nog
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Nieuw op het forum, me even voorstellen is dan wel zo netjes. ;-)" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@nevermind. Welkom Leo, heel netjes dat je je even voorstel 😀 Heel verstandig dat je eerst wat aan klooi met suiker. Graan komt vanzelf wel en bier brouwen is wel wat anders dan een stookwijn maken maar dat lukt jullie… Read more»
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuw op het forum, me even voorstellen is dan wel zo netjes. ;-)" – 2 jaren, 3 maanden geleden
@nevermind
welkom op dit forum, als je whisky wilt maken moet je geen stookwijn van suiker maken maar een (Stookwijn) mash van granen (mout)
Cheers alvast,
groet @ndré