Bauke
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 14 februari 2016
Eminent Member
Volgen
Ja top, 1,3 liter van 60% terugbrengen naar 40%, berekenings...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Duidelijke foto's. Het rubber moet in ieder geval vervangen ...

In forum Stookforum

8 jaar geleden
Ik heb wel eens geprobeerd zelf wat te maken maar is niks vo...

In forum Stookforum

8 jaar geleden
Een enzym leeft niet en gaat dus ook niet dood. Een enzym is...

In forum Spirits

8 jaar geleden
Mijn vader maakte dit recept vroeger al. Het had toen volgen...

In forum Likeuren

8 jaar geleden
Vorig jaar een heerlijk appelwijntje gemaakt, echter een dee...

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
12 Liter is prima, in mijn geval dan. Ooit begonnen met een ...

In forum Stookforum

8 jaar geleden
Hoi Petrus,Om eerlijk te zijn, ik heb nog nooit een airstill...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Deze vond ik maar er staat dat het bedoeld is voor water sui...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

8 jaar geleden
Zetmeel is geen suiker en is dus niet vergistbaar, je hebt n...

In forum Spirits

8 jaar geleden
Heel leuk, maar daar gaan heel wat uurtjes inzitten dus. Ga ...

In forum Mijn installatie

8 jaar geleden
Geweldig idee met die ananas. Ik denk dat ik zaterdag ook na...

In forum Spirits

8 jaar geleden
Limoncello is heerlijk, bij de italiaan krijg je vaak zo'n g...

In forum Likeuren

8 jaar geleden
Dan ga ik het ook eens kans geven! Het klinkt niet verkeerd....

In forum Bieren en wijnen

8 jaar geleden
wilt u mij een mailtje sturen als er een datum bekend is?

In forum Het Café (praathuis)

8 jaar geleden
Pagina 2 / 3

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?