Crispi
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 22 oktober 2018
Trusted Member
Volgen
Kwestie van zo veel mogelijk op 'natuurlijke' manier te werk...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Als ik je goed begrijp zou pH omhoog brengen (natriumbicarbo...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Het is duidelijk dat er alcohol omgezet wordt in (azijn)zuur...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Ik kan me moeilijk voorstellen dat bij een alcoholpercentage...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Help mijn Porto wordt zuur???

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Persoonlijk maal ik de kruiden vrij grof en laat ze vervolge...

In forum Recepten

4 jaar geleden
Thanks Robbert. De bedoeling is niet een exacte kopie te mak...

In forum Recepten

4 jaar geleden
Tanqueray Gin

In forum Recepten

4 jaar geleden
Ik geef je een beetje gelijk Robbert, maar vind je mening ov...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
Hahaha Robbert. Je hebt natuurlijk principieel gelijk, hoor....

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
Gelijk heb je. Ik ben zelf eigenlijk helemaal geen (grote) d...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
Gin ? gebruik je daar suikeralcohol voor ? Gin hoort van gra...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
@ Gompie, Ik merk dat ik door de behandeling met actieve koo...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
Hoera en met de kleur van vlierbessen zou dat echt lachen wo...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
Ik heb die oefening ook gemaakt, maar met 5,5 kg op een volu...

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
Pagina 1 / 6

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?