DrankDier
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 1 juni 2022
Estimable Member
Volgen
@ruben124 tien graden is idd niet optimaal. onder de 15C is ...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
@ruben124 Tof dat je rum wilt maken! er zijn voor rum meerde...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
De kookpunten van diverse esters liggen vaak hoger dan die v...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
@hasselaar Max volume is 25L. Minder kan er ook in

In forum Mijn installatie

1 jaar geleden
Je kan je met alcohol gemacereerde vruchten na het filteren ...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
@arjen Eerst een groot deel van je mash strippen en vervolge...

In forum Gist vragen

1 jaar geleden
@noobstoker Ik zou geen whiskey maken met een reflux. De ref...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
@arjen Ja whiskey, rum, brandy, alles met smaak eigenlijk mo...

In forum Gist vragen

1 jaar geleden
@arjen Is ook een kwestie van smaak en preferentie. Ik maak ...

In forum Gist vragen

1 jaar geleden
Ik vermoed dat je hem in de calibratievloeistof moet houden ...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
@psycat uiteraard. Jeneverbes, Korianderzaad, Sinasappelschi...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@psycat voor mij dit jaar werken aam een high ester rum, Jam...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@rinus55 ik ben benieuwd, laat maar weten hoe het verschil s...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 jaar geleden
@rinus55 nooit geprobeerd, maar het zal wel iets van smaak g...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 jaar geleden
Succes met je stook! Je moet maar zo denken, er kan niet vee...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Pagina 2 / 9

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?