Pikketanus
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 augustus 2019
Prominent Member
Volgen
@martin74 ik heb zelf een wat duurder model waarbij men de e...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
@gmp wat ik vroeger veel voorbij zag komen waren de babyfles...

In forum Stooktips

1 jaar geleden
@rino3-5 exact Rino, de 385 staat voor aantal mililiter alco...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@rino3-5 700÷100×55= 385 385÷40×100= 962,5 ml totaal v...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Oeh krijgen we er nog een porto bij? Hahaha 'post' zal het w...

In forum Spirits

1 jaar geleden
@rumo een zuurkool gebruik ik ook 2% zout op normaal gezien....

In forum Gist vragen

1 jaar geleden
@rvdh om de gedroogde gist terug op te kweken heb je geen ko...

In forum Gist vragen

1 jaar geleden
@robbert aha, ja ik had dus ook de gedachte van een 'normale...

In forum Gist vragen

1 jaar geleden
Heb ook wel eens met wat witte kool en magere melk een gist ...

In forum Gist vragen

1 jaar geleden
Meen me te herinneren dat er bij binnenstebuiten (tv program...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Kunt kijken wat verschillend hout doet voor rijping.

In forum Recepten

1 jaar geleden
@haak ik denk na 5 berrichten, maar het bestand moet ook nie...

In forum Vraag en aanbod

1 jaar geleden
Ik denk niet dat achtergebleven wilde gisten, al dan niet om...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
@arjan-van-d er is ook een 'conditioner' van stillspirits op...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@arjan-van-d bier en whisky verschillen wel in maischen over...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Pagina 2 / 55

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?