Een element in de vloeistof werkt het effectiefst.
1500watt of hoger zou ik aanraden. Ik heb deze een tijdje geleden gekocht echter minder betaald https://www.bol.com/nl/p/bestron-ahp112-enkele-kookplaat/9000000011739939/?country=BE&suggestionType=browse
Deze gebruik ik al jaren, werkt perfect.
hallo,
Ik veronderstel dat diene weersstand ongeacht het vermogen door de want van de ketel in uwe stookwijn hangt, of hang hij in het water (au bain marie).
Bakt, koekt dat dan niet aan want ik veronderstel dat die weerstand gloeiend heet word.
Maischen is toch warmhouden kun je die weerstand dan gebruiken voor te koken ( destilleren)
Mvg
Maischen is toch warmhouden kun je die weerstand dan gebruiken voor te koken ( destilleren)
Bij het bierbrouwen is de naam "maischen" stapsgewijs mout koken op verschillende temperaturen, teneinde alle vergistbare suikers uit de mout te krijgen.
Is gewoon een verwarmings element 2000W.
Kan je overal voor gebruiken.
Ik gebruik deze gewoon voor verstoken van geklaarde mash, nooit problemen, werkt prima.