Meldingen
Alles wissen

ginger ale / gemberbier

Pagina 2 / 2

aukedebier
Berichten: 320
(@aukedebier)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Robbert ; Hij ondebreekt de vergisting en botteld eerst. Hij laat koolzuur vormen, en dan verhit hij idd. Ik hou zelf niet zo van zoetigheid, dus ik laat em lekker doorgisten. Eens kijken of het lukt met appelrasp..

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 9978
Topic starter
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Aukebier in principe Zelfde proces als met Cider nagisten op de fles om koolzuur te krijgen .
met appelrasp moet het lukken .

Beantwoorden
Paolo
Berichten: 618
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Van de week ook maar weer wat verse gember halen want dit is net een projectje voor mij?

Beantwoorden
aukedebier
Berichten: 320
(@aukedebier)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Lekker op een hete zomerdag, cheers!

Beantwoorden
aukedebier
Berichten: 320
(@aukedebier)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Robbert ; Ik neem aan dat ik dan een deel van de gember niet moet koken. Want van het grootste deel wil ik een 'theetje' trekken.

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 9978
Topic starter
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

De gember voeg je toe aan de hete suiker oplossing en daarna kook ne nog even door

Beantwoorden
Pagina 2 / 2
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?