Meldingen
Alles wissen

[Sticky] Lees dit eerst, de Thuis Distilleren Beginnersgids

Pagina 2 / 2

Marcelleke
Berichten: 6
Registered
(@marcelleke)
Nieuw Lid
Deelgenomen: 11 maanden geleden

Zeer interessant, dankjewel ik ga maar eens lezen alvorens een T500 aan te schaffen 🙂

Beantwoorden
hans-1957
Berichten: 1
Registered
(@hans-1957)
Actief Lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Ik ben in het bezit van een groot aantal blikken peren op sap en peren op siroop. Heeft iemand ervaring met het maken van een obstler van deze peren?. Ik heb een vergistingsvat van 30 liter en een alambiek van 5 liter. Ieder advies is welkom.

Beantwoorden
1 Beantwoorden
Stookforum
Admin
(@stookforum)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Illuster Lid
Berichten: 6588

@hans-1957 

Hiervoor kun je beter een apart topic aanmaken. Anders gaan er onderwerpen door elkaar lopen. 

Succes! Groetjes, Jan

Beantwoorden
Bazz
Berichten: 9
 Bazz
Registered
(@bazz)
Nieuw Lid
Deelgenomen: 1 week geleden

Ben spiksplinter nieuw hier op het forum, en eerder het beginners boekje uit gelezen, ik ben Bas en beginner stoker heb een alambiek aangekocht welke ik nog moet gebruiken.

Aan de hand met het boek “over drank” het recept voor rum gevolgd en ik wacht nu reeds zeven dagen en nog steeds geen alcohol kunnen meten, ben begonnen om 5 liter te koken daar de melasse iets van 1,5 liter in gedaan dit af laten koelen en er een half zakje rum turbo gist in gedaan eerst erboven op gestrooid en later erdoorheen geroerd, vanuit jullie berichten en omdat ik nog niks waarneem dat het gist, heb ik er een zak bruine suiker bijgevoegd en een theelepel tomaten puree.

Hopelijk gaat het nu wel goed.

Groet Bas

Beantwoorden
Pagina 2 / 2
Deel:

©2021 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?