Ja echt top! Alleen zal hij steeds anders smaken doordat het gebruikte vlees niet zo in de winkel ligt.
Nu heb ik mijn eigen pulled pork en mn eigen gerookte short ribs gebruikt. Wel leuk om iedere keer wat bbq vlees appart te houden om zo nu en dan eens een chili te maken. Ik had de Dutch oven nog maar 1x gebruikt, toch wel fijn ding. Brand ook niet aan.
Morgen kip aan het spit, en volgende week wil ik pulled lamb maken van lamsschouder ?
Al twee dagen bbq,en wat denk je morgen ? Weer bbq,ik ruik nu al als een gerookte makreel,de enige troost,ik kan er bij drinken dat verzacht de pijn,dan zeggen ze ook nog als je hoest om dat je weer in de rook zit,Chris zou je niet eens stoppen met roken,
Wil je met me trouwen?
Al weer?met wie? Gelukkig niet naar het zwembad,ik geniet er wel altijd vd.natuur maar ik moet dan rijden,dus die zuipen en ik!!! Nu zit ik lekker in de zon,vlug een biertje gepakt en dan nog een krijgen ze mij in ieder geval niet achter het stuur???dadelijk weer de zoete inval en dan weer die bbq.dus zo gemakkelijk heb ik het niet.?
Ik ga chili maken maar kan het laatste recept niet vinden. Wie weet kan iemand me helpen waar het staat. Nu eerst heel veel uien en knoflook hakken met pepers. Lekker wordt toch wel maar er staan ergens recepten.
Maak niet uit het is echte chili geworden. Het valt me wel op dat een zakje knorr met al die chemische kruiden direct smaak geeft en puur natuur heel, heel lang duurt. We worden vergiftigd. Zal later een foto maken.
Wilde gans met wilde paddenstoelen.dus zal vanavond wel wild worden hier,heb een paar biertjes op en een zelfgestookte van mais en nu brandewijn,word ik rustig van,da’s pas een goeie smoes,zal maar nog een paar rustgevende drankjes pakken.
Lees het iets te laat. Pas op met de chilipoeder/chilipeper, smaak komt inderdaad pas laat echt naar boven. Maar echt lekker. Ik had deze:
Dit recept hoeft natuurlijk niet perse in een Dutch Oven of heksenketel gemaakt te worden. En je kunt het vlees gewoon vervangen voor riblappen. Je kunt het beste een keer lekker veel draadjesvlees maken dat je vewoon naast de bloemkool eet en dan van het restant chili maken (of Goulash, ook erg lekker) dat scheelt een hoop bereidingstijd.
Oh ja, voor mij geen bruine bonen meer. De zwarte bonen zijn veel lekkerder.
In het recept staat 1/4 tl chilipoeder. Dat waren bij mij wel een paar theelepels. Maar moet je tegen kunnen. Ik vind dat erg lekker. Pittig gerecht maar je kunt het zo mild houden als je zelf wilt.
Eend,en spiegelkarper wilde paddenstoelen zoete aardappels,aardappel salade,en nog iets van soep.
Klinkt lekker Chris! Karper heb ik nooit gegeten, die moest ik altijd terugzetten van mijn vader ? wel snoek en snoekbaars. Eend is altijd goed!
Ik moest nog denken aan jouw recept van krokodil, ik kwam het recept tegen in mn bbq boek, echt waar! Zal morgen een fotootje plaatsen ?
Krokodil net als kip.... lief mee zijn
Krokodil is lekker alleen dat vangen is een probleem,en je moet een grote pan hebben.???
Chris, bij deze! Komt uit Smokey Goodness no worries BBQ
Gewoon goed slachten. Nette porties maken haha.
Wel grappig... er staat huid en ingewanden verwijderen en ze zetten hem zo op de foto. Als je de huid eraanlaat krijg je namelijk een enorme zwarte drek en daaronder een taaie bende. Verder wel een mooi recept.