Forum antwoorden aangemaakt
RE: Roggebrood probeersel Ik gebruik bakkers gist . op kamer themperatuur ongeveer 20 22 graden |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Roggebrood probeersel Dankjewel |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Roggebrood probeersel Nog een vraagje is gist voedingszout het zelfde als gistvoeding |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Roggebrood probeersel Ik wacht rustig af. Bedank Rob |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Roggebrood probeersel Dat is het recept dat ik heb gebruikt de gist zit er nu twee dagen in maar is niet sneller gegaan |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
Roggebrood probeersel Ik zal me even voorstellen ik ben Rob uit Rotterdam en ben nieuw in deze hobby wat ik tot nu toe heb gedaan is niet zo goed gelukt dus moet nog alles leren. Ik ben nu aan het proberen Roggebrood whisk... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |