Forum antwoorden aangemaakt

RE: Roggebrood probeersel

Ik gebruik bakkers gist . op kamer themperatuur ongeveer 20 22 graden

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Roggebrood probeersel

Dankjewel

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Roggebrood probeersel

Nog een vraagje is gist voedingszout het zelfde als gistvoeding

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Roggebrood probeersel

Ik wacht rustig af. Bedank Rob

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Roggebrood probeersel

Dat is het recept dat ik heb gebruikt de gist zit er nu twee dagen in maar is niet sneller gegaan

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Roggebrood probeersel

Ik zal me even voorstellen ik ben Rob uit Rotterdam en ben nieuw in deze hobby wat ik tot nu toe heb gedaan is niet zo goed gelukt dus moet nog alles leren. Ik ben nu aan het proberen Roggebrood whisk...

In forum Stookforum

7 jaar geleden