Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL
Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van McCorner

@mccorner

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van McCorner

    McCorner antwoordde op het onderwerp "Eiken vaatje('s)" – 3 dagen, 5 uren geleden

    @pulle Enige tip die ik heb: https://www.tasboomkwekerij.nl/mini-vaten/eiken-vaten-15-tm-100-liter/

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Installatie van onder het stof" – leuk 2 weken, 1 dag geleden

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Vlees en drank" – leuk 2 weken, 1 dag geleden

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Koelsysteem" – leuk 2 weken, 1 dag geleden

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022" – leuk 2 weken, 1 dag geleden

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Afstand brander tot ketel" – leuk 2 weken, 2 dagen geleden

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner antwoordde op het onderwerp "Douane vergunning" – 2 weken, 2 dagen geleden

    Ik heb een keer in de Achterhoek hier uitgebreid over gesproken met een wijnboer. Er komt best nog wel het e.e.a. aan administratie bij kijken (in ieder geval bij de wijn): Hoeveel druiven zijn er geoogst, wat valt daarbij te…   Meer lezen»

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner antwoordde op het onderwerp "waarom 2 x stoken?" – 2 weken, 2 dagen geleden

    Je zal merken dat na een tweede stook de smaak beter is en, zeker met een sugarwash, minder scherp.

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner antwoordde op het onderwerp "Blaand overpeinzingen" – 1 maand geleden

    @alwine Het is ook zoete wei (van het kaas maken) dat ik ga gebruiken. Ik maak dan zelf weer eens kaas als hobbyist of ik haal de wei bij een zelfkazende boer in Hazerswoude. Voor zover ik weet komt de…   Meer lezen»

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner antwoordde op het onderwerp "Blaand overpeinzingen" – 1 maand geleden

    @alwine Dat klinkt interessant, want ik ben in eerste instantie ook benieuwd naar vergisting zonder  geraffineerde suiker e.d. Kan je mij een beschrijving geven van wat je hebt gedaan en waar je de lactase vandaan hebt? Welke gist heb je…   Meer lezen»

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Blaand overpeinzingen" – leuk 1 maand, 1 week geleden

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner antwoordde op het onderwerp "Blaand overpeinzingen" – 1 maand, 1 week geleden

    @alchemist Dank je wel, in ieder geval weer wat leesvoer er bij 🤔

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Blaand overpeinzingen" – leuk 1 maand, 1 week geleden

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Blaand overpeinzingen" – leuk 1 maand, 1 week geleden

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner posted a new topic "Blaand overpeinzingen" – 1 maand, 1 week geleden

    Enige tijd geleden is door @Jeert een post geplaatst over het maken van Blaand, een gefermenteerd product uit wei (Wei is de waterige gele vloeistof die overblijft van het kaas maken). @Kees22 heeft naar aanleiding daarvan op gegeven moment een…   Meer lezen»

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Even de cookies/cache leegmaken als je Stookwinkel gebruikt" – leuk 1 maand, 1 week geleden

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner antwoordde op het onderwerp "Koelwatertemparatuur" – 1 maand, 1 week geleden

    Als je een aan- en afvoer hebt, dan zou ik de moeite van kuipen en ijsblokken e.d. niet nemen: Als ik uitga van de T500 die ongeveer 500ml koelwater per minuut gebruikt en van een volle ketel, dan ben ik…   Meer lezen»

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Rum uit de vensterbank?*%?!" – leuk 1 maand, 1 week geleden

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Bakkersgist in combinatie met Suikerriet melasse" – leuk 1 maand, 2 weken geleden

  • Profielfoto van McCorner

    McCorner vind forumbericht "Bakkersgist in combinatie met Suikerriet melasse" – leuk 1 maand, 2 weken geleden

  • Meer laden
Profielfoto Nimrax Profielfoto Sebastiaan(bassien)

Registreer nu!

Wie is online?

Nieuwste topics

  • Fruitsap vergisten

    Door Martin74, 5 uur geleden

  • Ambachtelijk stoken met hart voor de natuur

    Door Koekiemonster, 21 uur geleden

  • Schapenmelk Wodka

    Door Bewust, 1 dag geleden

  • Op een zonnige zondag gin uit de thumper

    Door Bewust, 2 dagen geleden

  • Rum kleuren

    Door Albert1969, 2 dagen geleden

©2022 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens